Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SCM-ul merge tot mai bine!

Publicat:

SCM merge tot mai bine cu pe banca tehnica. Cu noul antrenor, SCM-ul are doua victorii consecutive. Schumacher incearca acum sa elimine si lucrurile ce nu au mers la echipa in toata aceasta perioada.
pe banca tehnica, SCM se descurca de minune. Victorie acasa cu , iar apoi succes la Stefanesti. Chiar si asa insa, antrenorul SCM-ului simte ca mai sunt lucruri de pus la punct la formatia sa. In aceasta saptamana, Schumacher vrea insa sa elimine si partile negative de la echipa.

Adauga comentariu

Nume*…

Citeste articolul mai departe pe ziartop.ro…  

Sursa articol: ziartop.ro


Stiri pe aceeasi tema

Netanyahu iși sfideaza aliații și anunța ca nu renunța la razboi: „Nu exista substitut pentru victorie”

18:50, 30.06.2024 - Israelul va continua sa lupte in Fașia Gaza pana ce Hamas va fi eliminat și „toate obiectivele de razboi au fost atinse”, a declarat Benjamin Netanyahu, duminica, in cadrul unei intalniri a cabinetului de razboi,  relateaza Politico.

Nicușor Dan anunța: Bucureștiul va avea la sfarșitul acestui an cea mai mare Banca de Alimente

11:45, 12.06.2024 - Bucureștiul va avea, la sfarșitul acestui an, „cea mai mare Banca de Alimente realizata de o autoritate publica din Romania ” – anunța, miercuri, primarul general al Capitalei, Nicușor Dan. „Spunem astfel stop risipei alimentare” – susține edilul. Veștile despre construirea complexului de servicii sociale,…

Antrenorul croat Igor Tudor va parasi banca tehnica a echipei Lazio (presa)

18:30, 05.06.2024 - Antrenorul croat Igor Tudor, in dezacord cu conducerea clubului Lazio Roma, va parasi banca tehnica a echipei, scrie presa sportiva din Italia, conform AFP.Potrivit Gazzetta dello Sport si canalului de televiziune Sky Sports, Tudor si Lazio negociaza conditiile rezilierii contractului.

FC Barcelona, victorie cu FC Sevilla, scor 2-1, la ultimul meci cu Xavi pe banca tehnica

08:46, 27.05.2024 - Formatia FC Barcelona a invins, duminica, in deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Sevilla, in ultima etapa a campionatului Spaniei si ultimul meci pe banca tehnica a catalanilor pentru Xavi.

Rareș Bogdan anunța ca PNL și PSD joaca la victorie zdrobitoare pe PE: Vrem scor de peste 50%

21:30, 13.05.2024 - „Ne dorim foarte mult ca, daca romanii vor ințelege ce reprezinta aceasta echipa naționala formata din PNL și PSD, sa obținem un scor care sa ne duca la jumatate plus unu din europarlamentari, asta inseamna 17”, spune prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

6 lucruri care nu s-au vazut la TV in șocul Farul - Sepsi 1-4 » Ultrașii l-au luat la ținta pe comentator, scaune eliberate la pauza și nervi pe banca tehnica!

23:15, 03.05.2024 - Galeria Farului s-a razboit cu toata lumea la meciul cu Sepsi, iar o mare parte din restul publicului a plecat de la stadion cu aproape o jumatate de ora mai inainte de finalul jocului. GSP va spune ce nu s-a vazut la televizor in eșecul umilitor suferit de Farul Constanța in fața celor de la Sepsi.…

Flavius Stoican, inca un an pe banca tehnica Reșiței

09:20, 25.04.2024 - REȘIȚA – Dupa ce a salvat echipa de la retrogradare, Stoican și-a prelungit contractul cu CSM Reșița pentru inca un sezon! Antrenorul se gandește deja la strategia pentru sezonul viitor și a precizat faptul ca, in ceea ce privește transferurile, se va incadra in bugetul clubului, chiar daca iși va dori…

E gata: Mircea Lucescu s-a ințeles cu noul club și revine pe banca tehnica

07:35, 15.04.2024 - Mircea Lucescu este liber de contract inca din noiembrie 2023, atunci cand a plecat de la Dinamo Kiev, formație pe care a pregatit-o in 118 partide. Totuși, cel mai titrat antrenor din istoria Romaniei este gata sa revina pe banca tehnica a unei formații, scrie digisport.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?