Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SCENE ŞOCANTE! Un fotbalist de la Rapid ÎŞI BATE IUBITA cu BESTIALITATE

Publicat:

si-a batut prietena, iar apoi a fost luat la pumni de mai multi tineri. Tanara a primit un picior in plina figura, iar Sandulescu a fost luat la pumni si la picioare, scrie Cancan.

Ametiti bine, Sandulescu si iubita sa s-au luat la bataie in parcare, iar dupa ce i-a carat partenerei mai multe lovituri, barbatul a trecut in rolul de incasator. Acesta a fost pus la respect de mai multe persoane care s-au oprit sa asiste la scena, iar dupa ce au fost injurati de blonda aflata in vertijul pumnilor si alcoolului, acestia au inceput, la randul lor, sa loveasca.

Totul…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

S-a inecat cu un carnat, dupa ce a votat: Scene șocante pe terasa unui magazin

23:20, 12.06.2024 - Un barbat dintr-o comuna din Suceava a murit, dupa ce s-a inecat cu o bucata de carnat, pe terasa unui magazin alimentar. Doua femei, care au fost martore, au sunat la 112 pentru a cere ajutor.Incidentul a avut loc, in ziua alegerilor, in satul Demacușa, comuna Moldovița (Suceava). Martore la incident…

Scene șocante la Vaslui! O femeie s-a urcat intr-un copac, cu un streang la gat, si ameninta ca se omoara

18:35, 30.05.2024 - Structurile de interventie pentru situatii de urgenta din Vaslui sunt in alerta, joi dupa-amiaza, dupa ce o femeie s-a urcat intr-un copac, cu un streang la gat, si ameninta ca se arunca in gol.Potrivit surselor STIRIPESURSE.

Sean Diddy, declarații despre inregistrarea video in care iși bate cu bestialitate iubita: „Am fost la terapie”

18:41, 21.05.2024 - Sean Diddy Combs (54 de ani) și-a cerut iertare public pentru ca și-a batut cu bestialitate fosta iubita, pe Cassie Ventura. A facut acest lucru dupa ce saptamana trecut a fost facuta publica o inregistrare video, in care rapperul a fost surprins in timp ce o abuza fizic pe fosta lui partenera, noteaza…

VIDEO Imagini șocante cu rapperul american Sean Diddy in timp ce iși agreseaza fosta iubita

10:36, 18.05.2024 - Rapperul american Sean „Diddy" a fost surprins intr-o inregistrare video din 2016 in timp ce iși lovește cu brutalitate iubita de atunci.Atenție, imagini cu puternic impact emoțional:Diddy actually did that shit.

Scene șocante intr-o gradinița din Cugi: o ingrijitoare a fost lovita cu pumnul in fata de mama unui copil. Ce a infuriat-o pe femeie

17:15, 25.04.2024 - O ingrijitoare a unei gradinite din Cugir ar fi fost agresata in incinta institutiei de invatamant de catre mama unui copil, pe fondul unor discutii legate de comportamentul fiicei femeii, potrivit Agerpres.

Scene șocante in Capitala! Un barbat a cazut de pe un pasaj din Sectorul 1, dupa ce i s-a facut rau

16:15, 23.04.2024 - Scene șocante s-au petrecut in Capitala, in cursul zilei de azi. Un barbat a cazut de pe un pasaj din Sectorul 1, dupa ce i s-ar fi facut rau. Ulterior, victima a fost transportata la spital.

Scene șocante in Mureș! Un cortegiu funerar a fost alergat de un urs, in apropierea unei paduri. Oamenii au fugit pentru a-și salva viața / VIDEO

12:45, 19.04.2024 - Mai mulți locuitori din județul Mureș au fost la in pas de tragedie, tocmai in timpul unei inmormantari. Cortegiul funerar a fost alergat de un urs violent, care a auzit zgomote in apropierea padurii in care traiește. Oamenii s-au grabit sa ajunga acasa, de teama sa nu iși piarda viața.

Declarațiile cutremuratoare ale vecinilor care au gasit-o pe femeia ucisa in Galați. Au luat parte la scene șocante: ”Nu se vedea ca e om”

08:40, 15.04.2024 - Este alerta in Galați, dupa ce o femeie a fost gasita moarta in pat, cu rani grave pe corp și intr-o balta de sange. Vecinii ei au fost cei care au intrat in casa ei și au aflat ca a murit, iar acum au facut declarații cutremuratoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?