Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scene șocante la un meci din Liga a 6-a: Un fotbalist a fost bătut crunt de un adversar (FOTO)

Publicat:

Spectatorii de la meciul Tricolorul Coțofenești și , din județul Prahova, contand pentru Liga a 6-a, au asistat la o serie de scene șocante, in urma unei altercații intre fotbaliști, potrivit GSP.

Portarul celor de la , Iulian Bohalțea, a fost implicat intr-un conflict cu unii dintre atacanții adverși, Ionuț Anghelache, care a degenerat intr-o serie de pumni.

Dupa ce a fost busculat la o faza, portarul l-a impins pe adversarul sau. Anghelache și-a ieșit din fire și l-a lovit cu pumnii in fața pe Bohalțea, acesta din urma fiind transportat la spital.



Citeste articolul mai departe pe b1.ro…  

Sursa articol: b1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scene socante in Mures! Un barbat ucis de un taur

12:15, 20.06.2024 - Un barbat de 55 de ani a fost gasit mort pe o pasune dintr o localitate din judetul Mures.El ar fi fost atacat de un taur, care se afla in zona.Este vorba de un barbat, de 55 de ani, din Valea Larga care prezenta, la nivelul intregului corp, mai multe rani, posibil cauzate de un taur a transmis Politia.…

Pedeapsa unui barbat care a incercat sa-și omoare tatal și fratele cu mașina. Scene șocante VIDEO

16:20, 18.05.2024 - Un valcean care a vrut sa-și omoare tatal și fratele cu mașina, la finele anului 2022, a fost condamnat definitiv și a ajuns vineri, 17 mai 2024, in spatele gratiilor pentru tentativa de omor.

Scene șocante: Autobuz plin cu pasageri, cazut in rau. Cel puțin un mort / VIDEO

16:50, 10.05.2024 - Un autobuz plin cu pasageri a cazut in raul din centrul orașului. Cel puțin o persoana și-a pierdut viața.Un autobuz cu pasageri a rupt gardul și a cazut in raul Moika din Sankt Petersburg, Rusia. Potrivit datelor preliminare, in el se aflau pasageri.In St.

Șoc in Irlanda, dupa ce un roman a rapit un bebeluș. A fost oprit la timp și snopit in bataie

10:05, 04.05.2024 - Scene șocante in Dublin, Irlanda, dupa ce  un barbat roman a fost brutal batut pe strada. Acest lucru s-a intamplat dupa ce individul a incercat sa rapeasca un bebeluș dintr-un carucior. Oamenii din zona au intervenit in ajutorul mamei, l-au prins pe agresor și l-au batut pana la sosirea poliției. Copilul…

Scene șocante intr-o gradinița din Cugi: o ingrijitoare a fost lovita cu pumnul in fata de mama unui copil. Ce a infuriat-o pe femeie

17:15, 25.04.2024 - O ingrijitoare a unei gradinite din Cugir ar fi fost agresata in incinta institutiei de invatamant de catre mama unui copil, pe fondul unor discutii legate de comportamentul fiicei femeii, potrivit Agerpres.

Scene șocante in Capitala! Un barbat a cazut de pe un pasaj din Sectorul 1, dupa ce i s-a facut rau

16:15, 23.04.2024 - Scene șocante s-au petrecut in Capitala, in cursul zilei de azi. Un barbat a cazut de pe un pasaj din Sectorul 1, dupa ce i s-ar fi facut rau. Ulterior, victima a fost transportata la spital.

Declarațiile cutremuratoare ale vecinilor care au gasit-o pe femeia ucisa in Galați. Au luat parte la scene șocante: ”Nu se vedea ca e om”

08:40, 15.04.2024 - Este alerta in Galați, dupa ce o femeie a fost gasita moarta in pat, cu rani grave pe corp și intr-o balta de sange. Vecinii ei au fost cei care au intrat in casa ei și au aflat ca a murit, iar acum au facut declarații cutremuratoare.


Ce parere ai despre aceasta stire?