Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scene de groază într-un sat vasluian. Femeie violată de hoții la care chiar soțul o trimisese

Publicat:

O femeie din comuna Padureni a fost batjocorita ore in șir de doi consateni. Victima mersese la locuința celor doi ca sa primeasca carne de porc in schimbul rațelor furate de barbați, dar aceștia au decis sa o lege și apoi sa o agreseze sexual.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Scene barbare! O femeie din Slatina și-a omorat in bataie bunica de 86 de ani

16:35, 12.06.2024 - O femeie in varsta de 29 de ani, din Slatina, județul Olt, a fost reținuta, fiind acuzata ca și-a batut bunica, in locallitatea Ganeasa, pana cand a lasat-o inconștienta. Victima, in varsta de 86 de ani, a fost dusa la spital, dar a murit in scurt timp.

Scene socante in Olt!: O femeie din Slatina si-a omorat in bataie bunica de 86 de ani (VIDEO)

16:31, 12.06.2024 - O femeie in varsta de 29 de ani, din Slatina, judetul Olt, a fost retinuta, fiind acuzata ca si a batut bunica, in locallitatea Ganeasa, pana cand a lasat o inconstienta.Victima, in varsta de 86 de ani, i au fost acordate ingrijir medicale, dar a murit in scurt timp.Oficial de la IPJ OltLa data de 30…

Scene de groaza in Gorj! Un barbat si-a omorat mama in bataie, apoi s-a predat polițiștilor la indemnul fiului sau

22:40, 22.05.2024 - Un barbat de 56 de ani din judetul Gorj a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce si-a omorat mama in bataie. El s-a predat politistilor la indemnului fiului sau caruia i-a povestit ce facuse, scrie news.ro.

Scene de groaza in Capitala: femeie atacata pe strada cu un cuțit de un barbat cu probleme psihice

10:25, 24.04.2024 - Scene de groaza in Capitala: femeie atacata pe strada cu un cuțit de un barbat cu probleme psihiceAu fost scene de groaza in centrul Capitalei! O femeie a fost atacata din senin pe strada de un barbat cu un cuțit in mana. Potrivit primelor date, individul, de 73 de ani, ar avea unele probleme psihice.…

L-ați vazut? O femeie, din Petroșani, iși cauta soțul plecat la munca in strainatate

15:30, 11.04.2024 - In data de 10 aprilie 2024, in jurul orei 16:35, Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizata de o femeie cu privire la faptul ca nu mai știe nimic de soțul sau, BURDEA ION, de 44 de ani, din Petroșani, care lucreaza ca șofer in strainatate. Femeia a precizat ca, la data de 07 aprilie a.c., a discutat…

Scene de groaza intr-o casa de langa Timișoara. Femeie injughiata in gat, barbat gasit carbonizat

16:31, 08.04.2024 - Dupa primele informații, scandalul de la Moșnița Veche (Timiș) a izbucnit intre un cuplu. Cei doi s-au luat la cearta, iar la un moment dat barbatul a injunghiat-o pe femeie in zona gatului. Apoi a urmat un incendiu.

Scene de groaza in București: O femeie a cazut de la etajul unui bloc

10:15, 08.04.2024 - Scene de groaza in București: O femeie a cazut de la etajul unui blocPolițiștii bucureșțeni fac cercetari dupa ce o persoana, in varsta de 31 de ani, a cazut de la etajul unui bloc și a murit.


Ce parere ai despre aceasta stire?