Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scarlet Johansson isi revine dupa divort

Publicat:

da semne ca si-ar fi revenit dupa divortul de fostul ei sot, . Ei au fost casatoriti timp de doi ani, despartindu-se in 2010.

Scarlet Johansson a declarat intr-un interviu recent aparut in presa americana ca inca mai are nevoie de o perioada de timp pentru a-si reveni dupa experienta divortului, scrie ABC News. "Continui sa ma cunosc mai bine cu cat imbatranesc mai mult si acest lucru ma ajuta in relatiile mele", a spus ea.

Acum, actrita in varsta de 28 de ani are un nou iubit, , in varsta de 30 de ani. Cei doi au fost…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anouk Aimee, steaua enigmatica din „A Man and a Woman”, „La Dolce Vita” și „8 1/2”, a murit la varsta de 92 de ani

20:30, 18.06.2024 - Actrița Anouk Aimee, frumoasa și sofisticata franțuzoaica ce a incantat filmele lui Federico Fellini, Jacques Demy, Sidney Lumet, Bernardo Bertolucci și Claude Lelouch, a murit. Avea 92 de ani, scrie presa internaționala. Fiica lui Aimee a transmis intr-o postare pe Instagram ca starul a murit acasa,…

Anouk Aimee, actrita emblematica a cinematografiei franceze din secolul al XX-lea, a murit la varsta de 92 de ani

19:05, 18.06.2024 - Actrita Anouk Aimee, una dintre figurile cele mai cunoscute ale cinematografiei franceze din secolul al XX-lea, a decedat marti, la domiciliul sau din Paris, la varsta de 92 de ani, au anuntat agentul si familia actritei, potrivit AFP.

'Romania Day on Broadway' offers an opportunity to talk about culture, customs (ambassador)

14:25, 17.06.2024 - AGERPRES special correspondent to New York, the US, Mariana Nica reports  "Romania Day on Broadway" is an excellent initiative that we support, because it offers the opportunity to talk about Romanian culture and customs, Romania's ambassador to the US Dan-Andrei Muraru told AGERPRES on Sunday.

Rugby in VII: Japoneza Kuwai revine la Jocurile Olimpice ca arbitru

14:35, 09.05.2024 - Japoneza Ano Kuwai va lua parte la a doua editie a Jocurilor Olimpice de vara, anul acesta, la Paris, ca arbitru in turneul de rugby in VII, dupa ce a facut-o si ca jucatoare, in 2016, la Rio, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Simona Halep revine pe zgura dupa doi ani - Turneul la care și-a confirmat prezența

15:36, 08.05.2024 - Simona Halep a jucat ultima oara pe zgura in urma cu aproape doi ani, dar fosta lidera mondiala se va intoarce pe suprafața ei favorita la Trofeul Clarins, turneu „WTA 125” care se va disputa la Paris (13-19 mai).

Simona Halep e gata sa joace din nou: revine pe teren! A acceptat invitația organizatorilor

14:51, 08.05.2024 - Simona Halep (32 de ani, 1149 WTA) se pregatește sa revina pe zgura. Va participa la turneul WTA 125 Trophee Clarins (13-19 mai), care va avea loc la Paris. Ea a acceptat invitația din partea organizatorilor, fiind anunțata pe site-ul oficial. Sportiva din Constanța va juca din nou pe suprafața ei preferata,…

Notițe de calendar – 2 mai: Cabaret a la Folies Bergere

12:10, 02.05.2024 - 1869 : La  Paris  se deschide un așezamant de divertisment muzical sub numele de Folies Trevise. Se va dezvolta ca un teatru de cabaret și va deveni cunoscut sub numele de  Folies Bergere . Spectacolele prezentau costume și decoruri extravagante plus, adesea, femei goale. Sa te mai miri ca a avut succes?…

Țara - fara coșuri de gunoi pe strazi. O decizie determinata de istorie și cultura

00:00, 27.04.2024 - Un trecut tragicPe 20 martie 1995, Japonia a fost zguduita de unul dintre cele mai grave atacuri teroriste de pe teritoriul sau, cand secta Aum Shinrikyo a eliberat gaz sarin in sistemul de metrou din Tokyo . Atacul a rezultat in moartea a 12 persoane și ranirea a peste 1.000. Impactul acestui atac…


Ce parere ai despre aceasta stire?