Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandalului vaccinurilor. Înalt demnitar chinez, demis

Publicat:

(PCC) a dispus destituirea unui inalt responsabil regional dupa un rasunator scandal al vaccinurilor cu deficiente, care a provocat emotie in China in iulie, a anuntat joi presa oficiala, citata de AFP.

Autoritatile descoperisera un proces de fabricare ilegal al vaccinurilor impotriva turbarii intr-un laborator farmaceutic din provincia Jilin, nord-est. Beijingul nu a putut stapani mania opiniei publice in pofida controlului strict pe care il asigura asupra retelelor de socializare.

Registre de productie, falsificate

Compania incriminata, Changchun…

Citeste articolul mai departe pe dcnews.ro…  

Sursa articol: dcnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a dejucat Kievul planul de acaparare a puterii, printr-o lovitura de stat. Zelenski: „Le sunt recunoscator tuturor partenerilor”

14:06, 02.07.2024 - Autoritațile ucrainene a anunțat dejucarea unei tentative de lovitura de stat orchestrata de Rusia, care ar fi avut drept scop preluarea controlului asupra parlamentului și indepartarea conducerii militare și politice, potrivit CNN.

Lovitura pentru romanii care stau pe ajutorul social in Franța: Autoritatile franceze intentioneaza sa limiteze ajutoarele de somaj

14:50, 26.05.2024 - Guvernul francez intentioneaza sa scurteze perioada in care oamenii pot beneficia de ajutoare de somaj, in ideea de a creste stimulentele pentru angajare, a declarat premierul francez Gabriel Attal intr-un interviu publicat duminica si preluat de Reuters.

FOTO In Romania se va ridica cel mai inalt pod suspendat din Europa: Satul care va atrage milioane de turiști

19:35, 24.05.2024 - Intr-un satuc din Romania se va ridica cel mai inalt pod suspendat din Europa. Autoritațile locale afirma ca proiectul a fost deja inaintat la Agenția de Dezvoltare Regionala Nord-Vest in cadrul programului de turism rural.

Putin e mulțumit de planul de pace al Chinei pentru Ucraina și il lauda pe Xi Jinping: „Beijingul ințelege cu adevarat”

11:25, 15.05.2024 - Presedintele rus, Vladimir Putin, a declarat intr-un interviu difuzat miercuri ca sprijina planul Chinei pentru o reglementare pasnica a crizei ucrainene, afirmand ca Beijingul a inteles perfect ce se ascunde in spatele acestei crize, informeaza Reuters.

Intalnire la nivel inalt China-Franța-UE

17:30, 06.05.2024 - Președintele Chinei, Xi Jinping, a avut luni o intalnire la Palatul Elysee cu președintele Franței, Emmanuel Macron, și președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Xi Jinping a subliniat ca este foarte fericit sa se intalneasca din nou cu președintele Macron și cu președintele Von der Leyen.…

O firma italiana construiește in Romania cea mai mare fabrica a sa din lume. Vor fi sute de locuri de munca

13:55, 27.04.2024 - Autoritațile au anunțat ca un gigant italian va construi in Romania cea mai mare fabrica a sa din lume și va angaja 800 de persoane. De’Longhi va edifica la Satu Mare un hub de producție de dimensiuni impresionante. Potrivit oficialilor satmareni, pana la sfarșitul anului viitor, fabrica va avea un…

SUA si China au convenit sa poarte discutii privind o „crestere economica echilibrata” (Trezoreria SUA)

10:55, 06.04.2024 - Aceste schimburi viitoare reprezinta o noua incercare de a stabiliza relatiile tensionate dintre cele mai mari doua economii ale lumii de la intalnirea dintre presedintii Joe Biden si Xi Jinping din noiembrie anul trecut. „Aceste schimburi vor facilita o discutie despre dezechilibrele macroeconomice…

Xi Jinping il avertizeaza in termeni duri pe Joe Biden: 'Nu o sa stam cu mainile incrucișate!'/ De la ce a inceput scandalul intre China și SUA?

22:50, 05.04.2024 - Secretara Trezoreriei SUA, Janet Yellen, a exprimat vineri preocuparea tarii sale fata de "sprijinul direct si indirect" pe care Beijingul il ofera unor sectoare economice si care "provoaca un exces de capacitate industriala chineza", consemneaza agentia EFE, informeaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?