Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandalul vaccinurilor produce efecte în China. Un înalt oficial chinez a fost demis

Publicat:

(PCC) a dispus destituirea unui inalt responsabil regional dupa un rasunator scandal al vaccinurilor cu deficiente, care a provocat emotie in China in iulie, a anuntat joi presa oficiala, citata de AFP, preluata de Agerpres.
Autoritatile descoperisera un proces de fabricare ilegal al vaccinurilor impotriva turbarii intr-un laborator farmaceutic din provincia Jilin, nord-est. Beijingul nu a putut stapani mania opiniei publice in pofida controlului strict pe care il asigura asupra retelelor de socializare.

Compania incriminata, ,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Captura uriașa de substanțe pentru producția drogurilor in Italia. 6 tone de marfa in valoare de 630 de milioane euro, adusa din China

11:35, 01.07.2024 - Autoritatile italiene au anuntat luni capturarea a sase tone de „precursori” chimici proveniti din China si care ar fi urmat sa permita productia a zeci de milioane de pastile MDMA, precum ecstasy, la o valoare totala de vanzare cu amanuntul estimata la 630 de milioane de euro, informeaza AFP, preluata…

China „nu are dreptul” sa pedepseasca poporul Taiwanului, declara presedintele taiwanez. „Autocratia este la originea criminalitatii”

09:20, 24.06.2024 - Presedintele taiwanez Lai Ching-te a declarat luni ca Beijingul „nu are dreptul” sa-i pedepseasca pe taiwanezi, dupa ce China a inclus vineri pedeapsa cu moartea in noile pedepse penale ce ii vizeaza presupusii secesionisti taiwanezi.

China face o amenințare fara precedent impotriva Taiwanului: 'Armata va actiona cu forța pentru a frana independenta Taiwanului'

17:06, 02.06.2024 - Ministrul apararii al Chinei, Dong Jun, a prevenit duminica, in Singapore, ca Beijingul ''va actiona cu determinare si forta'' pentru a impiedica independenta Taiwanului, cerand in acelasi timp mai multe comunicatii militare cu Statele Unite, transmite AFP, informeaza Agerpres.

China primește un 'boost' pozitiv din partea FMI, dar și un avertisment. La ce trebuie sa fie atent Beijingul in anii care vor urma

18:50, 29.05.2024 - China primește un „boost” pozitiv din partea FMI! Economia ar urma sa inregistreze un avans de 5% in acest an, dupa o crestere "puternica" in primul trimestru, a estimat miercuri Fondul Monetar International, care a adaugat insa ca se asteapta la o cresterea economica mai lenta in anii care vor urma,…

Alerta in Taiwan: China testeaza capacitatea armatei de a prelua puterea pe insula

08:35, 24.05.2024 - Beijingul spune ca exercițiile in curs de desfașurare care inconjoara Taiwanul testeaza capacitatea armatei de a prelua puterea asupra insulei autoguvernate, la cateva zile dupa ce noul sau președinte a depus juramantul, noteaza Mediafax.

Taiwanul raporteaza activitate militara chineza dupa ce Blinken a parasit Beijingul

11:15, 27.04.2024 - Taiwanul a raportat sambata o reluare a activitatii militare chineze in apropierea insulei, 12 avioane trecand linia mediana sensibila a stramtorii Taiwan, la o zi dupa ce secretarul de stat american Antony Blinken a incheiat o vizita in China, relateaza Reuters.

Rusia – Ucraina, ziua 756: China trebuie trasa la raspundere, daca trupele Moscovei avanseaza pe front, susțin SUA

10:15, 10.04.2024 - Statele Unite ale Americii (SUA) au avertizat ca vor considera China responsabila daca Rusia va ocupa alte teritorii in Ucraina, dupa ce Beijingul si-a reinnoit promisiunile de cooperare cu Moscova in timpul unei vizite a ministrului de Externe rus Serghei Lavrov.Kurt Campbell, inalt responsabil diplomatic…

Xi Jinping il avertizeaza in termeni duri pe Joe Biden: 'Nu o sa stam cu mainile incrucișate!'/ De la ce a inceput scandalul intre China și SUA?

22:50, 05.04.2024 - Secretara Trezoreriei SUA, Janet Yellen, a exprimat vineri preocuparea tarii sale fata de "sprijinul direct si indirect" pe care Beijingul il ofera unor sectoare economice si care "provoaca un exces de capacitate industriala chineza", consemneaza agentia EFE, informeaza Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?