Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandalul Judecătorie – Penitenciar s-a încheiat în favoarea lui Manţog

Publicat:

face valuri in justitie si din spatele gratiilor. Scandalul dintre magistratii si conducerea , in ceea ce priveste dreptul detinutului de a detine un dispozitiv cu ajutorul caruia sa invete limba engleza, s-a transat miercuri in instanta de judecata.

a fost depistat in urma cu mai bine de o luna de zile, in Penitenciarul din Targu Jiu, avand asupra sa un CD-player portabil cu ajutorul caruia detinutul invata limba engleza de pe un CD cu lectii. Niciunul dintre…

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vrei sa iți imbunatațești nivelul de conversație in limba Engleza?

10:11, 27.06.2024 - Noi iți oferim soluția: World English Institute, din Statele Unite ale Americii, trimite in echipe de voluntari care predau cursuri de limba engleza in cateva orase din Romania. Anul acesta, vor avea loc cursuri in Arad, Oradea și Cluj-Napoca in perioada 24 iunie – 19 iulie. Cursurile sunt gratuite.

Ciolacu a purtat tricou cu inscriptia „Make Suceava Great Again”. Ironii de la PNL: „Oare a invatat limba engleza?”

18:55, 14.06.2024 - Presedintele PSD Marcel Ciolacu s-a prezentat vineri la o conferința de presa purtand un tricou cu inscriptia „Make Suceava Great Again”, primit de la noul presedinte CJ Suceava, social-democrat Gheorghe Soldan, care l-a invins pe liberalul Gheorghe Flutur la alegerile de duminica. Gestul liderului…

Florin Roman (PNL), ironic cu premierul Ciolacu: 'Oare a invațat limba engleza?'

18:11, 14.06.2024 - Vicepresedintele PNL Florin Roman l-a ironizat pe presedintele PSD Marcel Ciolacu pentru tricoul cu inscriptia ”Make Suceava great again” purtat vineri, la o conferinta de presa. Tricoul era primit de la noul presedinte social-democrat al CJ Suceava, Gheorghe Soldan, care l-a invins pe liberalul Gheorghe…

Editia a XI-a a Concursului Interjudețean “THE BRITISH FACTOR”, celebrata de Școala Gimnaziala “Ion Creanga” Cluj. 90 de elevi și profesori de limba engleza au sarbatorit.

17:46, 27.05.2024 - In data de 27 mai 2024, ora 10:00, la Cinematograful Dacia din Cluj-Napoca, Școala Gimnaziala “Ion Creanga” a sarbatorit, impreuna cu celelalte școli participante, ediția aniversara (11 ANI) a Concursului Interjudețean “THE BRITISH FACTOR”.

Chirițoiu: Tarom nu mai poate primi alți bani de la Guvern. Asteptarea e ca in 2 ani compania sa devina profitabila

23:31, 25.05.2024 - Ajutorul de stat individual de restructurare aprobat de Guvern in favoarea Tarom reprezinta ultimii bani pe care statul roman mai are voie sa-i dea catre transportatorul aerian national, a declarat, sambata, presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu. Potrivit acestuia, cu acesti bani si…

Limba straina este inca o necunoscuta pentru mulți europeni. Eurobarometru: prea puțini romani vorbesc limba engleza

23:16, 22.05.2024 - Cei mai mulți dintre europeni, 86%, cred ca este important ca toata lumea sa vorbeasca cel puțin o limba straina, arata noul eurobarometru publicat de Comisia Europeana, insa prea puțini o și fac. Doar unul din trei romani au aceasta abilitate.

PROFESII DE VIITOR Top 5 profesii de viitor care necesita limba engleza

08:05, 14.04.2024 - Intr-o lume din ce in ce mai interconectata, engleza a devenit un pilon de baza pentru nenumarate cariere. The post PROFESII DE VIITOR Top 5 profesii de viitor care necesita limba engleza first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?