Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scandal între Marina Almășan și Leonard Miron

Publicat:

Un nou scandal mediatic! a catalogat-o pe fosta colega de la TVR Marina Almașan ca fiind o “hiena care a divorțat și s-a recasatorit cu oricine a avut influența in TVR”. Fostul prezentatori a susținut ca o admira din punct de vedere profesional, precizand ca a știut de... The post Scandal intre Marina Almașan și appeared first on Tabu .

Citeste articolul mai departe pe tabu.ro…  

Sursa articol: tabu.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marina Almașan, decizie radicala. ”Nu faceți subiect de scandal”

16:25, 03.06.2024 - Marina Almașan s-a desparțit de milionarul George Cornu. Au fost impreuna 12 ani și deși pareau sa formeze un cuplu solid au decis sa mearga pe drumuri separate.   Marina Almașan și George Cornu au format unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul romanesc, dar lucrurile nici nu erau, nici…

Niște romani s-au instalat confortabil in casa unei spaniole plecate la copii, in Canada, și nu mai vor sa plece

14:30, 19.04.2024 - Scandal de proporții la Madrid, unde o familie de romani s-a mutat in casa unei femei in varsta, care este plecata de cateva luni in Canada, la copiii ei, și nu are de gand sa plece. Cazul - care a starnit revolta - este tratat pe larg de presa scrisa și de televiziune.

Scandal la varful AUR: Simion l-a suspendat din funcție pe prim-vicepreședintele partidului. Reacția lui Marius Lulea

12:11, 15.04.2024 - Este scandal la varful AUR. George Simion l-a suspendat din funcția de prim-vicepreședinte partidului pe Marius Lulea, dupa ce acesta s-a opus candidaturii analistului politic, Cozmin Gușa, la Primaria Capitalei.

Scandal monstru in Franța pentru interzicerea etichetei „friptura” pe produsele vegetariene

10:35, 11.04.2024 - Curtea Suprema Administrativa din Franța a suspendat decretul care interzicea folosirea cuvantului "friptura" pentru produsele vegetariene. Este o victorie pentru producatorii de alimente vegetariene și vegane.

Scandal intr-o familie din Alba: Tata BATUT de propriul sau fiu. Tanarul s-a ales cu ordin de protecție

13:01, 07.04.2024 - Scandal intr-o familie din Alba: Tata BATUT de propriul sau fiu. Tanarul s-a ales cu ordin de protecție Scandal intr-o familie din Alba: Tata BATUT de propriul sau fiu. Tanarul s-a ales cu ordin de protecție Polițiștii din Alba au emis un ordin de protecție asupra unui tanar de 22 de ani care și-a batut…

Scandal cu iz politic la CJ Prahova: ”Astazi am vazut primari mituiți!”, susține Virgiliu Nanu

19:30, 04.04.2024 - La Consiliul Județean Prahova a avut loc joi, 4 aprilie, o ședința extraordinara, pe ordinea de zi aflandu-se și uin proiect privind inmcheierea de parterneriate cu 33 localitați din județ, printre care și municipiul Campina.

Star Matinal. Scandal pe averea lui Victor Socaciu? Marina Almașan dezvaluie ce s-a intamplat dupa moartea artistului: „Nu ma intereseaza...” / VIDEO

11:25, 04.04.2024 - A fost scandal pe averea lui Victor Socaciu? In exclusivitate pentru Star Matinal de la Antena Stars, Marina Almașan a dezvaluit ce s-a intamplat dupa moartea artistului. Iata ce declarații a facut fosta soție a regretatului artist!

VIDEO | Scandal la o gradinița unde educatoarea terorizeaza copii: 'Ma baga astia in puscarie, autistii dracu!'

15:55, 01.04.2024 - Politia judeteana Prahova anunta ca a deschis ancheta dupa ce o educatoare de la o gradinita din municipiul Ploiesti a fost inregistrata in timp ce ameninta un copil caruia ii spune ca, daca nu este ascultator, pune toata clasa sa il bata. Intr-o alta inregistrare, pare ca aceeasi femeie loveste…


Ce parere ai despre aceasta stire?