Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Satul Chetrosu, raionul Drochia a votat Declarația de Unire: Să revindice teritoriile românești anexate ilegal de fosta URSS

Publicat:

Declarațiile de Unire se țin lanț, pe zi ce trece tot mai multe localitați iși arata dorința de a adera la partea cealalta a Prutului. A 34-a Declarație simbolica, vine din , raionul Drochia.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

O declarație de sprijin a Italiei pentru aderarea RM la UE, semnata la Chisinau. Sergio Mattarella: „Sunteți la nivel istoric parte a familiei europene.”

13:40, 18.06.2024 - Italia sprijina cu ferma convingere parcursul european al Republicii Moldova. Declarațiile au fost facute de președintele italian, Sergio Mattarella, care se afla intr-o vizita de lucru la Chișinau, in cadrul unei conferințe de presa cu șefa statului, Maia Sandu. Totodata, in debutul evenimentului a…

Emil Boc, candidatul PNL la Primaria Cluj-Napoca: „O zi importanta pentru Cluj, Romania si Europa. Am votat pentru un oras ca afara.”

11:15, 09.06.2024 - Romanii cu drept de vot sunt asteptati duminica, 9 iunie, la urne pentru a-si desemna reprezentantii in administratie locala si in Parlamentul European. Declaratiile candidatului PNL la Primaria Cluj-Napoca, Emil Boc.

VIDEO Ce nu știm, de ce nu vrem sa știm despre Holocaustul de pe teritoriile romanești - Marturii

07:05, 24.05.2024 - 131.639 de evrei din nordul Transilvaniei, controlat la acel moment de Ungaria, erau deportați in primavara lui 1944, adica in urma cu 80 de ani, in lagarele de exterminare naziste din Polonia. Doar cateva mii au supraviețuit.

10 puncte-cheie din Declarația comuna a președinților Federației Ruse și Republicii Populare Chineze

11:20, 17.05.2024 - In urma convorbirilor ruso-chineze la nivel inalt, care au avut loc joi, la Beijing, președintele rus Vladimir Putin și omologul sau chinez Xi Jinping au semnat o Declarație comuna. Agentia de presa TASS a selectat principalele puncte incluse in acest document, conform Rador Radio Romania.

O declarație care urmarește dreptatea și echitatea

20:10, 08.05.2024 - Declarația comuna China-Franța privind situația din Orientul Mijlociu, prezentata luni, in timpul vizitei de stat in Franța a președintelui Xi Jinping, reflecta constiinta și hotararea omenirii de a apara echitatea internaționala, intruchipand simțul responsabilitații celor doua mari puteri de a menține…

Declarație halucinanta din partea unui europarlamentar AUR: Avortul sa fie trecut in Carta UE drept o "oroare fara margini"

11:40, 13.04.2024 - Declarația europarlamentarului vine in contextul in care Romania este de mai mulți ani pe primul loc in UE la numarul mamelor minore sub 15 ani.”O oroare fara margini a fost votata de 336 de nesabuiti ai extremei-stangi si asa-zis liberali. Din partea Romaniei, reprezentantii PSD, USR si REPER au fost…


Ce parere ai despre aceasta stire?