Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șase supe care te ajută să scapi de grăsimea abdominală

Publicat:

Pierderea grasimii abdominale este un proces determinat de o schimbare generala a dietei. Totodata se impune o intensificare a mișcarii zilnice, reducerea stresului, un somn de calitate și, in esența, adoptarea unui un stil de viața sanatos.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dușurile calde și bauturile fierbinți te pot ajuta sa scapi de caldura. Cum sa supravietuiesti caniculei?

14:26, 25.06.2024 - Dușurile reci și bauturile cu gheața reprezinta principalele modalitați de a scapa de caldura pentru majoritatea oamenilor, dar ar trebui luate in considerare si dușurile calde și bauturile fierbinți.

Beneficiile nebanuite ale cafelei: ajuta la pierderea in greutate și reduce riscul de cancer

22:21, 21.06.2024 - Este savurata dimineața, in tihna, și mulți oameni susțin ca nu pot „funcționa” fara sa o bea. Este vorba despre cafea, bautura calda care, potrivit unor studii, are numeroase beneficii asupra sanatații, conform Mirror.

Beneficiile cireșelor asupra sanatații. Pot ajuta la pierderea in greutate?

07:05, 16.06.2024 - Exista doua doua principale de cireșe: acre și dulci. Vara te poți bucura de cireșe proaspete și dulci. In pofida caracterului sezonier al acestora, le poți consuma pe tot parcursul anului in alte forme.

Fructe care te-ar putea ajuta sa reduci grasimea abdominala. Nutriționiștii le recomanda pentru o silueta de invidiat

15:50, 07.06.2024 - In general, consumul de fructe nu poate viza in mod direct grasimea de pe burta. Introducerea unuia dintre aceste fructe in dieta ta zilnica, te poate ajuta la promovarea pierderii generale de grasime. Mai ales in zona abdominala.7 fructe care te-ar putea ajuta sa reduci grasimea abdominalaGrasimea…

Cum iți ingrijești parul in vacanța. Trucuri care te pot ajuta sa scapi de varfurile despicate VIDEO

17:50, 30.05.2024 - Un celebru frizer, care s-a ocupat de parul prințesei Diana, al actriței Gwyneth Paltrow și chiar al cantarețului George Michael, a dezvaluit cateva trucuri pentru a scapa de parul uscat și de varfurile despicate atunci cand ești in vacanța, relateaza Mirror.

Consumul de grasimi sanatoase poate ajuta la pierderea in greutate. Alte șapte beneficii

12:26, 05.05.2024 - Nu toate grasimile sunt la fel. In ciuda faptului ca suna contraintuitiv, consumul de grasimi nu ingrașa neaparat. Cheia pentru a include grasimile intr-o dieta sanatoasa este diferențierea grasimilor considerate sanatoase de cele nesanatoase.

Fructe oleaginoase care te ajuta sa slabești și sa scapi de kilogramele in plus

18:00, 02.05.2024 - Fructele oleaginoase, datorita bogației lor in uleiuri și substanțe nutritive, reprezinta o adiție valoroasa in diete. Acestea pot ajuta la reducerea aportului caloric și la prevenirea diverselor afecțiuni. Fructele oleaginoase, prin conținutul lor de fibre, proteine, fier, acizi grași omega-3, vitaminele…

Amestecul puternic care te ajuta sa scapi de orice pata din cada. Trebuie sa il incerci

09:50, 19.04.2024 - Daca vrei o soluție eficienta pentru curațarea cazii din baie, avem noi o idee. Daca vrei ca acest obiect sanitar sa straluceasca și sa aiba din nou albul imaculat de la inceput, folosește acest truc genia, ce da rezultate imediat. Trebuie sa il incerci, nu vei da greș cu el. Cum sa elimini petele de…


Ce parere ai despre aceasta stire?