Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şase dintre membrii Uniunii Naţiunilor Sud-Americane şi-au suspendat participarea la acest bloc antiamerican

Publicat:

Jumatate dintre tarile care faceau parte din Uniunea Natiunilor Sud-Americane (UNASUR), bloc infiintat un deceniu in urma pentru a contracara puterea americana in regiune, au decis sa-si suspende participarea la aceasta organizatie, a anuntat vineri un oficial brazilian pentru Reuters.

, Braziliei, Chile, Columbiei, Peru si Paraguayului considera ca blocul se afla in deriva in timpul actualei presedintii prin rotatie a Boliviei, potrivit unui comunicat trimis catre ministerele braziliene, consultat de Reuters.

Oficiali din alte patru tari au confirmat…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Jumatate din fortele Hamas au fost eliminate

19:36, 06.06.2024 - Jumatate din fortele Hamas au fost eliminate in cele opt luni de razboi in Gaza, iar gruparea islamista palestiniana conteaza acum pe tactici de insurgenta, cu atacuri urmate de retragere, au declarat agentiei Reuters oficiali americani si israelieni. Conform estimarilor a trei oficiali de rang inalt…

Cea mai mare camera foto din lume va fi instalata la marginea desertului Atacama. Ce vor sa descopere oamenii de știința

16:35, 05.06.2024 - Cu o rezolutie de peste 3,2 gigapixeli, cantarind aproape trei tone si avand ambitioasa sarcina de a efectua o explorare fara precedent pe durata unui deceniu, cea mai mare camera foto digitala construita vreodata pentru astronomie optica este pregatita sa fie instalata sub cerul senin din nordul Chile,…

Un campion olimpic a fost suspendat 16 luni pentru dopaj

14:56, 29.05.2024 - Brazilianul Thiago Braz, fost campion olimpic la saritura cu prajina, a fost suspendat pentru 16 luni, dupa ce s-a constatat ca a incalcat reglementarile antidoping, a anunțat marți Unitatea de Integritate a Atletismului (AIU), potrivit Reuters.

Trei oficiali sirieni, gasiți vinovați de crime de razboi in Franța

00:26, 25.05.2024 - Trei oficiali sirieni au fost gasiți, vineri, vinovați de crime de razboi de un tribunal francez pentru implicarea lor in dispariția și moartea ulterioara a unui tata franco-sirian și a fiului sau, scrie Reuters.

Airbus lanseaza un aparat experimental: jumatate avion, jumatate elicopter

18:21, 15.05.2024 - Airbus Helicopters a prezentat miercuri un aparat experimental - jumatate avion, jumatate elicopter - in cautarea vitezei, in conditiile intetirii concurentei pentru definirea viitoarelor giravioane, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Chile inlocuieste Argentina ca gazda a Campionatelor Mondiale de velodrom din 2025

14:20, 25.04.2024 - Campionatele Mondiale de ciclism pe velodrom din 2025 vor fi organizate la Santiago de Chile (Chile) si nu la San Juan (Argentina), a anuntat miercuri Uniunea Ciclista Internationala, citata de Reuters, potrivit Agerpres.

Preot care a facut o slujba de pomenire pentru Aleksei Navalnii, suspendat din funcție pana in 2027

09:35, 24.04.2024 - Dieceza de la Moscova a Bisericii Ortodoxe Ruse a anunțat marți suspendarea din funcțiile clericale pentru trei ani a preotului Dmitri Safronov care a oficiat, pe 26 martie, o slujba de pomenire pentru fostul lider al opoziției ruse, Aleksei Navalnii, decedat in detenție la jumatatea lunii februarie,…

Spaniolul Aaron Cortes, suspendat 15 ani pentru trucarea de meciuri

10:45, 10.04.2024 - Tenismanul spaniol Aaron Cortes a primit o suspendare de 15 ani din cauza implicarii sale in trucarea de meciuri, a anuntat Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis (ITIA), conform Reuters, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?