Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Șase boli care provoacă moartea în mai puțin de o zi

Publicat:

Moartea reprezinta una dintre cele mai mari temeri ale oamenilor. Exista 6 afecțiuni care, odata contractate, pot duce la o moarte rapida, in mai puțin de 24 de ore. si sub numele de „febra hemoragica”, Ebola este o boala infectioasa de cele mai multe ori letala. Virusul care o provoaca, Ebolavirus, are manifestari […]

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Managerul de la „Victor Babeș”, despre bacteria „mancatoare de carne”, care provoaca moartea in 48 de ore: „Exista și in Romania”

23:10, 18.06.2024 - Sindromul socului toxic streptococic, fenomen semnalat in ultima perioada in Japonia, exista și in Romania, insa nu reprezinta „o amenintare” in acest moment, afirma managerul Spitalului „Victor Babes" din Capitala, Simin Aysel Florescu, potrivit News.ro.

O bacterie carnivora rara, care provoaca moartea in 48 de ore, se raspandește in Japonia

14:41, 18.06.2024 - Boala rara cauzata de o „bacterie care se hranește cu carne” și care poate ucide oameni in 48 de ore se raspandește in Japonia, dupa ce in țara au fost reduse restricțiile din perioada pandemiei COVID, relateaza Bloomberg, citat de libertatea.ro .

Senator american: "Ucraina are in subsol zacaminte de minerale critice in valoare de trilioane de dolari pe care Rusia vrea sa puna mana”

13:31, 13.06.2024 - Senatorul american Lindsey Graham a avertizat ca Statele Unite „nu iși pot permite" sa permita Rusiei sa obțina victoria in conflictul din Ucraina, deoarece acest lucru ar insemna pierderea accesului direct la vastele resurse minerale ale țarii.Intr-un interviu acordat emisiunii „Face the Nation" de…

Eminem anunța ca primul single al albumului in care vorbește de moartea lui „Slim Shady” va fi lansat vineri

11:10, 29.05.2024 - La putin mai putin de o luna dupa ce si-a anuntat urmatorul album „The Death of Slim Shady (Coup De Grace)”, Eminem a dezvaluit ca primul single al acestuia, „Houdini”, va fi lansat vineri, relateaza revista Variety, citata de News.ro.

Un parazit provoaca moartea in masa a aricilor de mare și pune in pericol recifele de corali

22:40, 26.05.2024 - O echipa de cercetatori israelieni a descoperit ca un parazit se afla in spatele misterioasei disparitii in masa a aricilor de mare, eveniment care pune in pericol coralii din intreaga lume.

Un parazit provoaca moartea in masa a aricilor de mare, punand in pericol recifele de corali

16:00, 24.05.2024 - O echipa de cercetatori israelieni a descoperit ca un parazit se afla in spatele misterioasei disparitii in masa a aricilor de mare, eveniment care pune in pericol coralii din intreaga lume, conform unei declaratii a Universitatii din Tel Aviv (TAU), citata vineri de Xinhua și Agerpres.

Un atac rus cu rachete a dus la moartea a cel puțin patru persoane și ranirea altor 28 la Odesa

22:25, 29.04.2024 - Un atac rus cu rachete a provocat luni moartea a cel putin patru persoane si ranirea altor 28, in orasul portuar Odesa, in sud-vestul Ucrainei, a anuntat guvernul regional, revizuind in crestere un prim bilant, informeaza AFP, preluat de agerpres.ro. “Trei femei si un barbat au fost ucisi. Potrivit…

Iulia Navalniia, primul interviu dupa moartea lui Alexei Navalnii: Ce spune despre relația cu soția lui Volodimir Zelenski

21:05, 17.04.2024 - Iulia, vaduva liderului opoziției ruse Alexei Navalnii, a acordat primul ei interviu dupa moartea soțului ei jurnalistului Time Simon Schuster, unde a numit razboiul din Ucraina razboiul lui Putin, nu al rușilor, și a indicat ca Ucraina nu vrea sa caute anti -ruși de razboi, noteaza Times.


Ce parere ai despre aceasta stire?