Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sarmale în foi de varză acră, umplute cu orez și stafide. Rețetă de post, pentru omul pofticios!

Publicat:

Sarmalele, unul dintre cele mai apreciate feluri tradiționale de mancare, pot fi preparate in multe moduri, chiar și de post cum este și rețeta de fața: Sarmale in foi de varza acra, umplute cu orez și stafide.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa faci varza coapta la grill sau la cuptor. Rețeta la care nu te-ai fi gandit

13:51, 29.05.2024 - Varza coapta este o delicatesa despre care, cu siguranța, nu știai ca se gatește atat de ușor. Ai nevoie de foarte puține ingrediente, iar rezultatul te va surprinde. Este delicioasa, sanatoasa și se gatește repede. Iata ce trebuie sa faci!

Cea mai veche reteta de sarmale din Romania. Ingredientul care nu lipsea din ele, le facea pufoase

10:41, 21.05.2024 - Sarmalele sunt un preparat culinar tradițional care a cucerit inimile multor popoare din Balcani, dar și din Orientul Mijlociu. Istoria lui este cu adevarat fascinanta, dar putine gospodine de la noi au habar care este cea mai veche reteta de sarmale din Romania. Aveau un ingredient secret care le facea…

Oua umplute cu ton sau pate dupa rețeta lui Sorin Bontea. Ingredientul secret care da tot gustul bun

11:10, 04.05.2024 - Cea mai buna rețeta de oua umplute, direct de la chef Sorin Bontea. Celebrul bucatar a dezvaluit cum faci cel mai gustos preparat de Paște, pe care toata familia il va adora. Cum se pregatesc, de fapt, ouale umplute cu ton sau pateu și ce ingredient-secret le da un gust aparte. Cea mai buna rețeta […]…

Reteta tradiționala: Cozonacii de Paști

13:46, 01.05.2024 - In religia ortodoxa, cozonacul este considerat o paine ritualica, indulcita, care simbolizeaza bogatia, bucuria sarbatorii si transformarea spirituala. In prezent, cozonacul s-a transformat intr-o prajitura tradiționala romaneasca și bulgareasca (deși denumirea provine din termenul bulgaresc kozunak,…

Rețeta deosebita de oua umplute. De ce sa le fierbi pe cele mai apropiate de data de expirare

21:55, 20.04.2024 - In materialul de astazi, Playtech Știri iți prezinta o rețeta de oua umplute cum nu ai mai vazut niciodata. Vor disparea rapid de pe masa, indiferent daca le servești sub forma de aperitiv sau ca gustare. Care sunt secretele preparatului, cum sa alegi ouale și cum sa le gatești. E mai simplu decat crezi!…

Cum se pune cea mai buna varza murata și care e cea mai buna rețeta?

23:30, 15.04.2024 - Varza alba este cea mai populara opțiune pentru a fi murata, datorita consistenței și gustului sau. Aceasta este mai crocanta și mai ferma decat alte tipuri de varza, ceea ce o face ideala pentru murare. Totuși, varza roșie poate fi, de asemenea, murata cu succes și ofera un gust distinct și o culoare…

Sarmale de post cu varza acra, reteta strabunicii. Se punea un ingredient special care le dadea un gust dulce

14:40, 09.04.2024 - Pentru romani, nu exista masa de sarbatoare fara delicioasele sarmale. Daca iți dorești sa iți incanți familia și musafirii cu o varianta inedita a acestui preparat, merita sa te inspiri dintr-o rețeta veche de sarmale de post cu varza acra, populara pe vremea strabunicilor noștri. Un ingredient special,…

Rețeta de placinte umplute cu varza calita. Preparatul de post pe care il gateau bunicile

10:15, 03.04.2024 - Daca ai ramas in pana de idei și vrei sa te bucuri de un preparat gustos de post, atunci pregatește rețeta de placinte umplute cu varza calita. Este o mancare pe care o gateau bunicile și cu siguranța iți va aduce aminte de copilarie. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?