Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sarmale de post ca la mănăstire. Nu zici că nu au carne, ingredientul care dă tot gustul. Uită de soia!

Publicat:

Sarmalele de post, inspirate de rețetele tradiționale ale manastirilor, sunt dovada clara ca bucatele fara carne pot fi la fel de savuroase ca cele de dulce. Ingrediențul secret care confera tot gustul acestor sarmale este unul foarte iubit de romani, care aduce o bogație de arome preparatului. Sarmalele de post, cum sa le faci delicioase […] The post Sarmale de post ca la manastire. Nu zici ca nu au carne, ingredientul care da tot gustul. Uita de soia! appeared first on Playtech Știri .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce sa adaugi la final in salata de vinete, in loc de maioneza. Ingredientul special care o face mult mai buna, gustul te va cuceri pe loc

17:05, 10.06.2024 - Salata de vinete este un preparat foarte delicios și sanatos care rareori lipsește de pe mesele noastre. Este foarte ușor de gatit, dar maioneza este un ingredient care nu este pe placul tuturor. Din fericire, poate fi inlocuit. Aflați in randurile urmatoare cu ce. Rețeta salata de vinete fara maioneza…

Cea mai veche reteta de sarmale din Romania. Ingredientul care nu lipsea din ele, le facea pufoase

10:41, 21.05.2024 - Sarmalele sunt un preparat culinar tradițional care a cucerit inimile multor popoare din Balcani, dar și din Orientul Mijlociu. Istoria lui este cu adevarat fascinanta, dar putine gospodine de la noi au habar care este cea mai veche reteta de sarmale din Romania. Aveau un ingredient secret care le facea…

Smantana de post pentru ciorba ca la manastire. Cum o prepara calugarii, iese extraordinara așa

13:05, 25.04.2024 - Ai nevoie de un singur ingredient de baza pentru a prepara smantana de post delicioasa, ca la manastire. Calugarii folosesc mereu aceste semințe pentru a prepara sosul pe care, de cele mai multe ori, il adauga in ciorbe sau supe. Gustul mancarurilor va fi desavarșit! Ingredientul deosebit pe care calugarii…

Nu mai pune stafide in cozonac, strica gustul si consistenta. Ingredientul care ii ofera o aroma unica, doar asa il vei face de acum

14:00, 22.04.2024 - Sarbatorile pascale se apropie cu pași repezi, iar gospodinele deja au inceput sa-și pregateasca meniul pentru masa de Paște. Ca-n fiecare an, cozonacul este nelipsit de pe mesele romanilor. Acest desert se prepara de regula cu multa nuca, rahat, stafide sau ciocolata. Totuși, unele gospodine nu adauga…

Ce pun gospodinele din Banat in sarmalele de post ca sa iasa cu adevarat gustoase. Ingredientul care le da un gust unic

19:20, 14.04.2024 - Cum faci cele mai bune sarmale de post. Gospodinele din Banat au dezvaluit secretul care te va ajuta sa iasa cu adevarat gustoase și sa nu simți ca nu conțin deloc carne. Este important sa adaugi un ingredient special, care va face minuni cu preparatul tau. Cum faci cele mai bune sarmale de post In…

Reteta de sarmale de post ca la manastire. Ingredientul pe care il folosesc maicutele de sute de ani

09:36, 08.04.2024 - Ne aflam in Postul Paștelui, perioada in care mancarurile de post sunt la mare cautare. Una dintre cele mai delicioase și sațioase preparate este cea de sarmale. Maicuțele folosesc un ingredient special la prepararea lor, iar gustul este unul desavarșit! Reteta de sarmale de post ca la manastire Sarmalele…

Ce sa pui in mijlocul cartofilor, inainte de a-i baga la cuptor. Ingredientul delicios care schimba tot gustul

15:45, 07.04.2024 - Exista multe rețete, unele mai bune ca altele, cu ajutorul carora poți face un preparat delicios din cartofii bagați la cuptor. Dar, conform unor experți, conteaza sa știi ce sa pui in mijlocul cartofilor, inainte de a-i baga la cuptor, fiind vorba de ingredientul delicios care schimba tot gustul. Cele…

Cum faci lasagna de post. Iese mai buna decat cea cu carne, ingredientul care ii da un gust grozav

23:05, 04.04.2024 - Doar pentru ca alegi sa respecți restricțiile alimentare impuse in perioadele ce preced marile sarbatori creștine din an, nu inseamna ca trebuie sa renunți la preparate gustoase, care sa iți incante papilele gustative. Afla, din randurile de mai jos, cum faci lasagna de post. Vei vedea ca iese mai buna…


Ce parere ai despre aceasta stire?