Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şapte răniţi după ce un balon cu aer cald a fost cuprins de flăcări în Elveţia

Publicat:

Sapte persoane au fost ranite, unele dintre ele grav, dupa ce un balon cu aer cald a fost cuprins de flacari la Hunenberg, in Elvetia, transmite sambata DPA, potrivit Agerpres.

Balonul a fost cuprins de flacari la putin timp dupa lansare, sambata dimineata, si s-a prabusit la pamant de la o altitudine mica.

CITESTE SI Exploziile au rasunat in Herson - Zeci de persoane au fost ranite 16:11 196 Statele UE au ajuns la un acord privind extinderea energiei regenerabile 13:53 123 Dupa 30 de ani, un monarh britanic participa calare la parada 'Trooping the Colour' 13:30 273 Replica evreilor din…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel puțin noua persoane sunt blocate intr-un institut cuprins de flacari, aflat in apropierea Moscovei VIDEO

17:20, 24.06.2024 - Cel putin noua persoane au ramas blocate la etajele superioare ale unui institut de cercetare in domeniul electronicii cuprins de flacari, in apropiere de Moscova, au anuntat luni serviciile de urgenta si oficiali rusi - relateaza Reuters.

Incendii in Turcia. Cel puțin 11 oameni au murit, alți zeci sunt raniți iar sute de animale au fost cuprinse de flacari

19:15, 21.06.2024 - Cel putin 11 persoane au murit, iar alte zeci au fost ranite intr-un incendiu de vegetatie care s-a extins din cauza unor rafale de vant la cinci sate, in sud-estul Turciei, in noaptea de joi spre vineri, si care a ucis sute de animale, relateaza AFP, preluata de News.ro.

Cinci morți și zeci de raniți, in urma unor incendii de padure in Turcia

09:15, 21.06.2024 - In urma incendiilor de padure care au devastat mai multe sate din sud-estul Turciei, cinci persoane au fost ucise și alte zeci ranite a anunțat vineri ministrul Sanatații, citat de AFP. #YanginBolgesineAcilHelikopter Diyarbakir’in cinar ilcesi ve Mardin mazidagi arasinda kalan koylerde yangin cikmistir.…

Doi morti si zece raniti intr-un atac la o gradinita din China

14:21, 20.05.2024 - Doua persoane au fost ucise si alte zece ranite intr-un atac cu cutitul produs luni la pranz la o scoala primara din orasul Guixi din provincia Jiangxi, in estul Chinei, informeaza BBC. Dintre cei zece raniti, sase au suferit leziuni usoare in timp ce incercau sa opreasca atacul, au mentionat responsabili…

Furturi de "lux": Cum acționau ilegal citeva persoane și ce introduceau in Moldova

09:06, 30.04.2024 - Polițiștii anunța reținerea a patru banuiți de contrabanda, furturi și spalare de bani, cu prejudicii evaluate preliminar la peste 5.000.000 lei in Uniunea Europeana, in perioada 2017-2023, noteaza Noi.md. Aceștia ar fi operat in state, precum: Franța, Germania, Italia, Belgia, Danemarca, Suedia, Elveția…

Apartament cuprins de flacari in Braila. Doua persoane inconștiente gasite in locuința, se fac manevre de resuscitare

13:50, 22.04.2024 - Incendiu puternic intr-un bloc din orașul Braila. Un apartament aflat la etajul doi a fost cuprins de flacari. Doua persoane au fost gasite inconștiente de pompieri. Toți locatarii au fost evacuați.

Explozie urmata de incendiu: Apartament, cuprins de flacari de la o trotineta electrica; zeci de persoane, evacuate

12:51, 16.04.2024 - Explozie urmata de incendiu la Iași, in zona Copou, la un apartament dintr-un bloc de 10 etaje. Mai multe persoane au fost evacuate, dupa ce o trotineta a explodat intr-un apartament. Explozie urmata de incendiu intr-un apartament din Iași.


Ce parere ai despre aceasta stire?