Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Santa Barbara din satul Iorjnița. Ce spune femeia al cărui copil a murit şi cine este de fapt tătăl micuţei de doar 4 luni (VIDEO)

Publicat:

Povestea care a impresionat mii de oameni. O femeie din satul Iorjnița si-a pierdut fetita de doar 4 luni, afirmand ca totul s-a intamplat din cauza unui vaccin.Femeia povesteste cu lacrimi in ochi ultimele momente in care si-a tinut copilul in brate.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat

21:30, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-ar fi curentat și a murit in satul Comanești, comuna... The post O fetița a murit in satul Comanești. Se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat

21:15, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-a curentat și a murit in satul Comanești, comuna Hașmaș.... The post O fetița a murit in satul Comanești, dupa ce se presupune ca s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița a murit dupa ce s-a electrocutat in satul Comanești

21:10, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani s-a curentat și a murit in satul Comanești, comuna Hașmaș.... The post O fetița a murit dupa ce s-a electrocutat in satul Comanești appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița din satul Comanești a murit dupa ce s-a electrocutat

21:05, 30.04.2024 - In cursul acestei seri de marți, 30 aprilie, o fetița in varsta de 12 ani, din satul Comanești, comuna Hașmaș, s-a curentat și a murit.... The post O fetița din satul Comanești a murit dupa ce s-a electrocutat appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Impact devastator la Bocșa, noaptea trecuta: Un barbat a murit, iar alții doi au fost raniți, dupa un impact frontal intre un Opel și un Mercedes

14:50, 08.04.2024 - Trei persoane au fost descarcerate in urma unui grav accident de circulație produs in localitatea Bocșa. Un barbat de 61 de ani a decedat, iar doi pasageri au fost raniți. Victimele au fost scoase dintre fiare de salvatori.

Unul dintre suspecții in cazul uciderii micuței Danka a murit subit in arest. Noi detalii cutremuratoare

12:20, 08.04.2024 - Apar noi detalii cutremuratoare in cazul Dankai, fetita de 2 ani din Serbia ucisa cu sange rece de doi barbati! Potrivit presei sarbe, unul dintre suspecții implicati in uciderea fetitei a murit subit.

Caz infiorator in Brașov! O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8

17:00, 07.04.2024 - In inima Brașovului, un incident tragic a tulburat liniștea orașului. O adolescenta a murit, dupa ce a cazut de la etajul 8 al unui bloc de locuințe. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a o salva.


Ce parere ai despre aceasta stire?