Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sangria - un cocktail, mai multe rețete

Publicat:

Gust de vacanța Vara se instaleaza ușor-ușor, și gandurile la vacanța și la weekendurile petrecute in aer liber rimeaza cu celebrul punch inventat de spanioli, foarte ieftin și ușor de facut.

Citeste articolul mai departe pe capital.ro…  

Sursa articol: capital.ro


Stiri pe aceeasi tema

(P) Top 4 rețete de cocktail cu prosecco

10:30, 24.06.2024 - Vara este un prilej minunat de a va petrece mai mult timp in natura, inconjurat de cei dragi. Fie ca decideți sa stați la soare pe șezlongul din gradina, fie ca mergeți la o petrecere cu gratar la cineva acasa, in astfel de momente merita sa va delectați cu bauturi racoritoare și savuroase.

(P) Pregatește-te de vara cu cele mai delicioase bauturi: Rețete de cocktail-uri cu rom Bumbu

12:55, 11.06.2024 - (P) Pregatește-te de vara cu cele mai delicioase bauturi: Rețete de cocktail-uri cu rom Bumbu Deși romul Bumbu poate fi baut simplu sau cu gheața, este renumit in intreaga lume pentru calitatea sa inalta și, de asemenea, pentru ca poate fi transformat intr-un numar infinit de mix-uri și cocktail-uri,…

Ce e de facut daca iți ia foc vacanța. Val de caldura extrema in destinațiile de vacanța preferate de romani

23:15, 10.06.2024 - In mijlocul unui val de caldura extrema, Europa de Sud-Est, inclusiv Grecia și Cipru, se confrunta cu temperaturi record. Autoritațile elene se tem ca incendiile de vegetație timpurii. Insa pune canicula in pericol vacanțele romanilor?

5 iunie, Ziua Invațatorului, libera pentru elevi și cadre didactice

14:45, 04.06.2024 - Ziua Invatatorului este sarbatorita anual la data de 5 iunie,  data de nastere a marelui dascal Gheorghe Lazar, intemeietorul invatamantului modern romanesc. In aceata zi, elevii și cadrele didactice nu merg la cursuri. Data de 5 iunie este declarata oficial Ziua Invatatorului prin Legea nr. 289 din…

AVIA.MD - te duce gratis in Maldive! Rezerva acum bilete de avion pe avia.md și caștiga o vacanța ALL INCLUSIVE in Maldive!

10:05, 31.05.2024 - Rezerva pana la sfarșit de august bilet de avion spre orice destinație a lumii operata de catre compania Turkish Airlines și automat intri in cursa pentru a caștiga sejurul gratuit de 6 nopți in Maldive, luna septembrie!

Laura Cosoi și soțul ei au sarbatorit 12 ani de relație! Portretul emoționant de familie care a atras atenția tuturor

11:41, 27.05.2024 - Laura Cosoi, frumoasa actrița din serialul “Bravo, tata!” și prezentatoarea emisiunii “Vacanța de vedeta” la AntenaStars, a sarbatorit 9 ani de casnicie cu soțul ei Cosmin Curticapean.

10 castele in care iți poți petrece vacanța de vara

10:35, 23.05.2024 - 10 castele in care iți poți petrece vacanța de vara Imaginați-va cum ar fi sa traiți ca un nobil din vremurile de demult, dar cu tot confortul modern la dispoziție. Castelele transformate in hoteluri ofera exact aceasta oportunitate, imbinand istoria și eleganța cu luxul contemporan. Iata zece castele…

FCSB, echipa „de vacanța” la meciul cu Rapid » 3 fotbaliști, titulari in premiera

20:31, 19.05.2024 - Rapid - FCSB se joaca duminica, de la 21:00, pe Giulești. Elias Charalambous (43 de ani), antrenorul campioanei Romaniei, a trimis o formula experimentala in ultimul meci din acest sezon. 3 fotbaliști sunt titulari in premiera. Meciul este live TEXT pe GSP.ro și transmis in direct pe Orange Sport, Prima…

Cuvinte cheie:

vacanta retete cocktail sangria

Ce parere ai despre aceasta stire?