Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sanctuarul subteran, plin cu aur, din Germisara. Controversele unei descoperiri epocale VIDEO

Publicat:

Stațiunea Geoagiu Bai din Hunedoara se numara printre cele mai vechi bai termale inființate pe teritoriul Romaniei. O descoperire intamplatoare care a avut loc aici a schimbat complet percepția istoricilor asupra așezarii din Munții Metaliferi.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Locul spectaculos din Romania care ascunde un labirint subteran. L-ai vizitat de multe ori fara sa știi ce comoara se afla dedesubt

13:10, 08.05.2024 - Locul spectaculos din Romania care ascunde un labirint subteran. In fiecare an, peste 400.000 de turiști ajung la Castelul Corvinilor din Hunedoara. In plus, acolo viziteaza și Dealul Sanpetru, un loc care gazduiește numeroase mistere și relicve istorice Labirintul subteran de sub Castelul Corvinilor…

Marele labirint subteran de langa Castelul Corvinilor. Ce se ascunde sub un deal legendar din Hunedoara VIDEO

06:45, 08.05.2024 - Peste 400.000 de turiști viziteaza anual Castelul Corvinilor din Hunedoara, insa foarte puțini dintre ei urca pe Dealul Sanpetru, pentru a explora locul spectaculos, care pastreaza numeroase vestigii istorice și enigme.

Povestea temutei bande de talhari din Romania anilor '30. Cum au fost prinși haiducii pe drumul aurului

07:26, 06.05.2024 - Unul dintre cele mai faimoase jafuri armate din anii interbelici a avut loc in Hunedoara, unde o banda de talhari inarmați a atacat mașina care transporta valori a unei banci, pe „drumul aurului” din Munții Metaliferi

Coranda, muntele mutat in goana dupa aur și metale prețioase. „Așa ceva nu s-a mai gasit in Europa“ VIDEO

22:50, 15.04.2024 - De doua decenii, una dintre cele mai mari cariere miniere din Munții Metaliferi a ramas aproape pustie. In anii '80, un munte a fost sfaramat pentru a face loc proiectului minier de la Certej (Hunedoara).

Castru roman scormonit de cautatori de comori. Detectorist prins dupa ce a sapat gropi la Germisara VIDEO

10:30, 13.04.2024 - Lasat nesupravegheat și neingrijit de mai mulți ani, castrul roman Germisara, din Hunedoara, a devenit un loc cautat de cautatorii de comori. Unul dintre ei a fost prins in fapt de catre polițiști.

Taramul viperelor cu corn din Munții Metaliferi. Șerpii veninoși strajuiesc o comoara a naturii VIDEO

22:05, 08.04.2024 - Un grup de exploratori ai naturii din Munții Metaliferi a avut parte de o intalnire neobișnuita intr-o rezervație din Hunedoara. O vipera cu corn le-a aparut in cale drumeților și s-a lasat fotografiata.

Iese la lumina un ținut spectaculos din Romania. Trei drumuri noi sunt modernizate in Munții Metaliferi / Video

09:36, 08.04.2024 - Valea Geoagiului din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.

Ținutul spectaculos, ascuns in Munții Metaliferi, iese din izolare. Va avea trei șosele noi VIDEO

05:20, 08.04.2024 - Valea Geoagiului din Hunedoara, o regiune spectaculoasa din Munții Metaliferi, iese treptat din izolare. Trei drumuri sunt modernizate și vor face mai accesibile zona cunoscuta pentru stațiunea antica de la Germisara.


Ce parere ai despre aceasta stire?