Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sănătate: Top 4 produse pe care le consumi şi te omoară. Vezi ce să eviţi

Publicat:

Carnea de pui

Majoritatea surselor de carne de pui din lume ofera carne de pui modificata genetic si indopata cu antibiotice. Pe langa faptul ca aceste medicamente servite puilor duc la crearea de noi tulpini de bacterii rezistente la antibiotice si foarte periculoase, ele cresc riscul de cancer.

Carnea de pui de la astfel de ferme care folosesc medicamente este si plina de arsenic, daunator omului. Gandeste-te mai bine atunci cand comanzi „carne de pui, ca e mai slaba si sanatoasa".

Zaharul

Zaharul contine calorii goale, fara a asigura un aport de vitamine, minerale,…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Studiu: Consumul zilnic de multivitamine nu are niciun beneficiu pentru sanatate

08:45, 27.06.2024 - Conform unui studiu major, administratea zilnica de multivitamine nu ajuta oamenii sa traiasca mai mult si nu previne bolile. Un studiu important a constatat ca administrarea zilnica a unei multivitamine nu ajuta oamenii sa traiasca mai mult și poate crește, de fapt, riscul unei morți premature, scrie The…

Scenariul lui Andrei Caramitru: Debarcarea lui Ciolacu ar crește riscul unei guvernari PSD-AUR

19:05, 16.06.2024 - Andrei Caramitru, fost consilier al lui Dan Barna, crede ca singurele opțiuni matematice pentru urmatorul guvern sunt PSD-PNL sau PSD+AUR pentru ca PNL și „progresiștii” nu au forța politica sa realizeze singuri o majoritate.

Fermierii au ieftinit mielul la stana, dar romanii tot nu-si permit carnea traditionala pentru Pastele 2024. Cat costa kilogramul in piete

11:56, 26.04.2024 - Carnea de miel este mai scumpa ca anul trecut. Pretul ei ar putea creste pe masura de sarbatoarea se apropie. Au crescut și costurile cu forța de munca, asadar si prețul a fost afectat. Pretul unui kilogram a ajuns pana la 70 de lei la raft si ar mai putea creste zilele viitoare. La stana […] The post…

Atenție ce mananci! Anumiți aditivi alimentari ar putea crește riscul de diabet - studiu

15:25, 25.04.2024 - Consumul frecvent al anumitor emulsifianti pare sa fie asociat cu un risc mai ridicat de diabet, sugereaza un studiu amplu publicat miercuri, a carui metodologie face insa obiectul mai multor critici.

Marea Britanie se confrunta cu o penurie de medicamente fara precedent

07:40, 22.04.2024 - Desi penuriile de medicamente sunt un fenomen obișnuit in toate țarile europene, situația din Marea Britanie este deosebit de critica. Și a devenit mai pronunțata odata cu Brexitul – scrie Le Nouvel Observateur, citat de Rador Radio Romania. Farmacie din Marea Britanie Foto: Chris Strickland / Alamy…

Clujul, printre zonele cu o mare concentrație a unui gaz cu efecte devastatoare pentru sanatate. Substanța crește riscul de cancer pulmonar

13:20, 15.04.2024 - Cancerul pulmonar duce la aproape 20% din decesele legate de afecțiuni oncologice, numarul acestora fiind surprinzator de ridicat și in cazul nefumatotorilor. Un factor care ar putea duce la aceste imbolnaviri este radonul, un gaz incolor și inodor, care se formeaza prin descompunerea materialului…

Nimeni nu știe cat de toxice sunt legumele și fructele, pentru ca nu se testeaza. Oficial: E risc pentru sanatate, dar nu-s periculoase

09:00, 11.04.2024 - Alegerea legumelor și fructelor de la piața a devenit o adevarata loterie. Mancam produse pline de pesticide fara macar sa știm ce am cumparat. Autoritațile statului ne spun ca totul este in regula, și ca țin situația sub control. In realitate habar nu au ce cantitate de produse neconforme exista pe…

Fibrilația atriala crește riscul de accident vascular cerebral de 4 ori

18:45, 04.04.2024 - Fibrilația atriala (cel mai frecvent tip de aritmie cardiaca) crește riscul de accident vascular cerebral de 4 ori, cu consecințe fatale in 30% din cazuri și invaliditate pentru jumatate dintre cei afectați, potrivit mediafax.


Ce parere ai despre aceasta stire?