Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SĂNĂTATE Conjunctivite și otite la copii: Simptome, cauze și soluții de tratament

Publicat:
SĂNĂTATE Conjunctivite și otite la copii: Simptome, cauze și soluții de tratament

Conjunctivitele și otitele sunt afecțiuni frecvente in randul copiilor, avand cauze variate, de la infecții bacteriene și virale pana la alergii, și necesita tratamente specifice pentru prevenirea complicațiilor și asigurarea unei recuperari rapide. The post SANATATE Conjunctivite și otite la copii: Simptome, cauze și soluții de tratament first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

SOLUȚII INEDITE Scaderea natalitații in lume

17:40, 17.06.2024 - Alte strategii pentru creșterea natalitații includ oferirea gratuita sau subvenționata a fertilizarii in vitro. The post SOLUȚII INEDITE Scaderea natalitații in lume first appeared on Informatia Zilei .

AROMATERAPIE Mana Maicii Domnului sau Caprifoiul: Descopera proprietațile și beneficiile pentru sanatate

12:50, 05.06.2024 - Caprifoiul, cunoscut și sub denumirea de Lonicera japonica sau honeysuckle, este o planta perena originara din Asia de Est apreciata pentru calitațile sale aromatice și terapeutice, avand beneficii antistres și antiseptice, utilizata in medicina tradiționala și aromaterapie. The post AROMATERAPIE Mana…

SANATATE Dieta sau un stil de viața sanatos?

18:46, 01.06.2024 - Atentia la o dieta presupune o planificare, un efort si o determinare serioasa - si in multe cazuri, recompensele sunt cu siguranta pe masura.  The post SANATATE Dieta sau un stil de viața sanatos? first appeared on Informatia Zilei .

Experiența relevanta și soluții concrete pentru imbunatațirea sistemului de sanatate din municipiu

08:16, 22.05.2024 - Romania are mult de recuperat la capitolul servicii medicale. In Zalau, putem construi viitorul pornind de la ceea ce avem deja. ‍ • Valorificarea potențialului unor unitați private precum Centrul pentru Boli Rare NoRo sau Centrul de Recuperare „Acasa”. E vorba de unitați de renume regional și chiar…

SANATATE NOASTRA O plimbare scurta dupa masa ajuta la controlul glicemiei

10:01, 08.05.2024 - Arborii, parcurile și gradinile publice nu se rezuma doar la elemente decorative ale peisajului urban, ci au o multitudine de roluri și beneficii. The post SANATATE NOASTRA O plimbare scurta dupa masa ajuta la controlul glicemiei first appeared on Informatia Zilei .

SCHIMBARI CLIMATICE Stresul termic, periculos pentru sanatate

13:10, 01.05.2024 - Europa se confrunta din ce in ce mai des cu episoade de caldura atat de intense incat organismul uman nu poate face fata, .... The post SCHIMBARI CLIMATICE Stresul termic, periculos pentru sanatate first appeared on Informatia Zilei .

Haos in spitale! Medicii din Ambulatoriu au reluat protestele și cer solutii de finantare in sistem

18:00, 15.04.2024 - Specialiștii trag un nou semnal de alarma și susțin ca finanțarea alocata in acest segment trebuie sa creasca. Mai mult, sunt semnale ca din iulie, atunci cand intra in vigoare noul contract cadru incheiat cu Casa Naționala de Asigurari de Sanatate (CNAS), tarifele decontate ar putea scadea.Asta inseamna…

CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala

12:50, 08.04.2024 - Un sondaj național recent realizat pe un grup de 1.670 de studenți din 22 de orașe din Romania, a evidențiat o tendința ingrijoratoare... The post CONCLUZIA UNUI SONDAJ Tot mai mulți studenți se confrunta cu probleme de sanatate mintala first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?