Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Salvatorii austrieci suspendă operațiunile de căutare din Turcia din cauza unor riscuri de securitate. ”Au loc atacuri între grupări”

Publicat:

Armata austriaca a anunțat ca si-a suspendat sambata dimineata operatiunile de salvare a victimelor din provincia turca Hatay, afectata grav de cutremurele din 6 februarie, din cauza unor ''riscuri de securitate''. ''Au loc tot mai multe agresiuni intre grupari din Turcia", a declarat sambata pentru agentia de presa austriaca APA, locotenent colonelul , din cadrul , relateaza dpa și AFP.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Argeș. Cercetata pentru contrabanda, prinsa in flagrant cand s-a intors din Turcia

13:10, 28.06.2024 - Intr-o cauza privind infracțiunea de contrabanda, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș au depistat in flagrant delict o femeie in varsta de 49 de ani. Potrivit Biroului de presa al IPJ Argeș, la perchezițiile domiciliare efectuate in cauza respectiva, au mai fost descoperite…

Zeci de mii de iranieni iși iau ramas-bun la Teheran de la președintele Ebrahim Raisi VIDEO

12:05, 22.05.2024 - Zeci de mii de persoane au inceput sa se adune miercuri dimineața in centrul Teheranului pentru a-i aduce un ultim omagiu presedintelui Ebrahim Raisi, decedat intr-un accident de elicopter produs duminica, a anuntat televiziunea de stat din Iran.Agitand portrete ale presedintelui defunct si drapele…

Ultimul comunicat al Autoritații Navale Romane privind operatiunile de cautare a celor trei marinari disparuti

04:21, 19.05.2024 - Operatiunea de cautare a celor trei marinari disparuti in urma naufragiului vasului sub pavilion tanzanian a fost suspendata din cauza intunericului, a anunțat un comunicat al Autoritații Navale Romane, informeaza Rador Radio Romania.

(VIDEO)Un autobuz cade intr-o prapastie, cel putin 16 morti

08:40, 15.05.2024 - Un autobuz care transporta aproximativ 40 de pasageri a cazut intr-o prapastie marti dimineata in regiunea andina Ayacucho, in sud-estul Peru, accident care s-a soldat cu cel putin 16 morti, potrivit autoritatilor, noteaza AFP. Autobuzul cu etaj, care facea legatura intre capitala Lima si Ayacucho,…

Rata inflației va avea o reducere „mult incetinita” pe final de an, avertizeaza BNR. Riscuri economice din cauza salariilor din sectorul public, a deficitului bugetar uriaș și a creșterii taxelor.

09:55, 14.05.2024 - Rata anuala a inflatiei este asteptata sa se situeze la finalul acestui an peste valoarea prevazuta anterior, iar masurile fiscale ce ar putea fi introduse dupa alegerile din 2024 și deficitul bugetar uriaș prezinta riscuri economice serioase.

Inundații puternice in provincia turca Hatay

12:41, 13.05.2024 - In provincia Hatay (Turcia), unde au avut loc ploi abundente, lecțiile in școli au fost parțial suspendate pentru o zi. Guvernatorul Mustafa Masatli a spus ca ploile continua in regiune, iar in prezent au cazut 20 de litri de precipitații pe metru patrat, transmite oxu.az. In legatura cu ploaia, a fost…

Armata rusa a lansat atacuri violente la Odesa si Zaporojie

09:55, 20.04.2024 - Mai multe explozii s-au auzit la Odesa, sambata dimineata, dupa ce armata ucraineana a avertizat ca rachete rusesti se indreapta spre regiune. Prima explozie a fost raportata la Odesa in jurul orei 06:44, informeaza Rador Radio Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?