Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Şahtiorul lui Lucescu începe campionatul cu dreptul: 4-0 acasă

Publicat:

Echipa pregatita de , , a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (1-0), formatia , in prima etapa a campionatului Ucrainei, informeaza site-ul oficial al campioanei en-titre, citat de Mediafax.              nu a fost convocat de pentru acest meci. Golurile invingatorilor au fost marcate de Selezniov '11, Dentinho '63, Mkhitarian '83 si '90+1.

Citeste articolul mai departe pe GSP.ro…  

Sursa articol: GSP.ro


Stiri pe aceeasi tema

Euro 2024: Romania - Ucraina 3-0! Debut fulminant pentru tricolori!

18:01, 17.06.2024 - Naționala de fotbal a Romaniei a debutat cu dreptul la Campionatul European din Germania cu o victorie de rasunet in fața Ucrainei, scor 3-0. Golurile tricolorilor au fost inscrise de Nicușor Stanciu, Razvan Marin și Denis Draguș.

Romania s-a deșteptat! Debut fulminant al tricolorilor la Campionatul European! Pușcaș e al treilea bihorean care joaca la Euro!

18:00, 17.06.2024 - Spectaculos! Dupa 24 de ani, Romania a obținut a doua victorie la un Campionat European, scor 3-0 in fața Ucrainei! Golurile au fost reușite de Nicolae Stanciu, Razvan Marin și Denis Draguș!

EURO 2024. Apelul lui Catalin Oprișan catre patroni inainte de meciul Romania – Ucraina: „Lasați toți angajații sa plece acasa pe la 14.30”

10:30, 17.06.2024 - Catalin Oprișan iși dorește ca toți microbiștii sa vada astazi meciul Romania - Ucraina de la EURO 2024, astfel ca a lansat un mesaj pe rețelele de socializare. Prezentatorul de la Kiss FM a facut un apel catre toți patronii pentru a le da liber angajaților. Astazi, Naționala de fotbal a Romaniei debuteaza…

Zelenski. ”Dupa incheierea razboiului, refugiatii sa se intoarca acasa„

09:45, 12.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marti, la Berlin, ca se asteapta ca refugiatii ucraineni sa se intoarca in tara, dar numai dupa ce razboiul s-a incheiat, relateaza dpa. Nu are sens sa incerci sa-i motivezi pe ucraineni cu sloganuri sau campanii sa se intoarca acum in tara, a mai…

Dupa incheierea razboiului. Zelenski se asteapta ca refugiatii ucraineni sa se intoarca acasa

09:40, 12.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marti, la Berlin, ca se asteapta ca refugiatii ucraineni sa se intoarca in tara, dar numai dupa ce razboiul s-a incheiat, relateaza dpa. Nu are sens sa incerci sa-i motivezi pe ucraineni cu sloganuri sau campanii sa se intoarca acum in tara, a mai…

Meciuri amicale: Ucraina a pierdut in Polonia, Anglia a fost invinsa de Islanda, acasa

00:10, 08.06.2024 - Echipa nationala a Ucrainei, prima adversara a Romaniei la Euro 2024, a cedat in deplasare, vineri seara, scor 1-3, cu Polonia. Intr-un alt meci, Anglia a pierdut cu 0-1, pe teren propriu, cu Islanda, conform news.ro.

Polonia sustine dreptul Ucrainei de a lovi tinte militare aflate pe teritoriul Rusiei

05:40, 26.05.2024 - Ministrul polonez de externe, Radoslaw Sikorski, a declarat ca Polonia sustine dreptul Ucrainei de a lansa atacuri asupra instalațiilor militare aflate pe teritoriul Rusiei, scrie RBC, conform Rador Radio Romania.

(VIDEO) Vladimir Putin și-a inceput al cincilea mandat de președinte al Rusiei

13:15, 07.05.2024 - Vladimir Putin și-a inceput al cincilea mandat marți ca lider rus la o inaugurare stralucitoare a Kremlinului. El și-a distrus oponenții politici, a declanșat un razboi devastator in Ucraina și a concentrat toata puterea in mainile sale.Deja in funcție de aproape un sfert de secol și cel mai longeviv…


Ce parere ai despre aceasta stire?