Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sacrificiu suprem inainte sa moara! Un tata si fiica lui au dat o lectie de viata lumii intregi! (VIDEO)

Publicat:

Un tata grav bolnav, cu o tumora care-i mananca din creier, a facut un sacrificiu greu de imaginat, pentru a duce la bun sfarsit ceea ce i-a promis fiicei sale, inainte de a muri. (32 de ani) a primit o veste groaznica, medicii l-au anuntat ca este bolnav de cancer, si, din pacate, nu [...] Sacrificiu suprem inainte sa moara! Un tata si fiica lui au dat o lectie de viata lumii intregi! (VIDEO)

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Cea mai saraca țara din UE, prezentata lumii intregi de un celebru vlogger. „Mi-a ajuns, nu se va mai repeta aventura”

00:01, 23.06.2024 - Cea mai saraca țara membra a Uniunii Europene e prezentata de un cunoscut vlogger, pe You Tube. Vloggerul Cosmin Avram se declara surprins de ceea ce a vazut și spune ca realitatea contrazice mult zvonurile.

Star Matinal. Cum se imparte Paula Seling intre viața de familie și cariera. Fiica ei este mereu alaturi de ea: ”O iau cu mine...” / VIDEO

14:06, 20.06.2024 - Paula Seling este o femeie implinita, caci are o familie frumoasa. Este foarte implicata in creșterea fiicei sale, Elena, cu care are o relație speciala. Cele doua petrec foarte mult timp impreuna, iar artista face tot ce poate pentru a fi alaturi de ea. Iata cum reușește!

Cum au fost ultimele clipe din viața Ancai Molnar. Soțul ei a transmis un mesaj, inainte ca ea sa moara: ”Se roaga in fiecare zi sa...”

12:05, 12.06.2024 - Ultimele zile din viața Ancai Molnar au fost foarte dificile. Toata familia i-a fost alaturi și au luptat alaturi de ea pana in ultimul moment pentru a se face bine. Soțul ei a transmis un mesaj neașteptat cu doar patru zile inainte ca ea sa moara! Iata ce s-a intamplat!

Vocile care au dat viața „asistenților" Apple și Google au avut o soarta cruda. Cum au profitat giganții IT de ele: „A fost o buna lecție de viața, eu eram terifiata..."

08:45, 30.05.2024 - Daca ai folosit vreodata servicii ca Google Voice, Google Maps sau Apple Siri, mai ales in primele lor versiuni, ai șanse mari sa fi auzit vocile unor oameni in carne și oase. Laurie Burke, Karen Jacobsen și Susan Bennett sunt actrițe vocale profesioniste și printre cele mai „celebre timbruri vocale”…

Star Matinal. Monica Davidescu a vorbit despre momentele din viața ei in care a crezut ca nu se poate. Actrița, lecție de succes pentru femeile puternice: "Daca ai incredere..." / VIDEO

10:25, 26.04.2024 - Monica Davidescu a vorbit, in exclusivitate pentru Antena Stars, despre secretul din spatele succesului pe care il are de atația ani. Soția lui Aurelian Temișan a vorbit și despre provocari și probleme, și a spus cum a reușit sa treaca peste ele.

Doua zodii au de invațat o lecție de viața importanta in urmatoarele zile: Luna aprilie aduce schimbari neașteptate

06:25, 01.04.2024 - Astrologii au dezvaluit care sunt cele doua semne zodiacale, care in apropierea lui Mercur Retrograd vor primi o lecție de viața valoroasa. Potrivit acestora, aceasta perioada va fi semnificativa pentru ei: vor invața lecții importante și trebuie sa iși reconsidere intreaga atitudine.  Foarte…

Krisztina Baratosi, lecție de viața „High or Alive”

04:05, 31.03.2024 - Evenimentul „High or Alive" organizat la Reghin și-a propus și in acest an cu ocazia celei de a doua ediții sa sensibilizeze tinerii și parinții asupra pericolului consumului de droguri. Pentru o mai profunda percepție a acestui fenomen au fost invitați sa dialogheze cu elevii și parinții persoanelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?