Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sabalenka se retrage de la Wimbledon din cauza unei accidentări la umăr

Publicat:
Sabalenka se retrage de la Wimbledon din cauza unei accidentări la umăr

, a treia favorita, s-a retras de la Wimbledon cu puțin timp inainte de meciul sau de deschidere de luni, din cauza unei accidentari la umar, au anunțat organizatorii, lasand tabloul feminin fara o pretendenta principala la titlu.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andy Murray se retrage de la simplu la Wimbledon, dar va juca la dublu

17:35, 02.07.2024 - Andy Murray, de doua ori campion la Wimbledon, s-a retras din competiția de simplu, dar va juca la dublu alaturi de fratele sau Jamie, in meciul sau de adio de la Grand Slam, a anunțat marți echipa de management a jucatorului in varsta de 37 de ani.

Veste teribila de la Wimbledon: Aryna Sabalenka s-a retras! Motivul invocat de bielorusa

18:45, 01.07.2024 - Aryna Sabalenka, a treia jucatoare a lumii, s-a retras de la Wimbledon 2024! Bielorusa in varsta de 26 de ani a declarat „forfait” luni, din cauza unei accidentari la umarul drept. Ea ar fi trebuit s-o infrunte in primul tur pe americanca Emina Bektas, 107 WTA. Sabalenka era una dintre candidatele la…

ANUNȚUL FACUT LA MIZEUL NOPȚII Frenkie de Jong OUT de la EURO 2024 din cauza unei accidentari

09:35, 11.06.2024 - Olanda trebuie sa ii gaseasca un inlocuitor lui Frenkie de Jong The post ANUNȚUL FACUT LA MIZEUL NOPȚII Frenkie de Jong OUT de la EURO 2024 din cauza unei accidentari first appeared on Informatia Zilei .

Novak Djokovic s-a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentari! Cine va fi noul lider mondial

19:21, 04.06.2024 - Tenismanul sarb Novak Djokovic, detinatorul titlului, s a retras de la Roland Garros din cauza unei accidentari la genunchiul drept.Anuntul a fost facut de organizatorii turneului de Mare Slem din capitala Frantei, scrie presa internationala citata de Agerpres.roAccidentarea suferita de numarul unu…

O companie aeriana se retrage de pe aeroportul din Iași la doar o luna de la primul zbor, „din cauza cererii foarte reduse”

17:45, 26.05.2024 - Directorul general al aeroportului din Iași, Romeo Vatra, a spus ca Eurowings a decis sa se retraga de pe aeroportul din Iași la doar o luna de la inaugurarea primelor sale rute din cauza cererii scazute, relateaza BoardingPass.

Australianca Sam Kerr nu va participa la JO de la Paris din cauza unei accidentari

14:56, 21.05.2024 - Australianca Sam Kerr, una din vedetele fotbalului australian, nu va participa cu selectionata tarii sale la Jocurile Olimpice de la Paris, care vor debuta in luna iulie, din cauza unei accidentari la un genunchi, a anuntat, marti, Federatia australiana, citata de EFE, potrivit Agerpres.

EURO 2024: Italianul Nicolo Zaniolo a declarat forfait din cauza unei accidentari

09:26, 16.05.2024 - Nicolo Zaniolo, internationalul italian al clubului englez de fotbal Aston Villa, a declarat forfait, miercuri, pentru EURO 2024 din Germania (14 iunie-14 iulie) din cauza unei accidentari la piciorul stang, informeaza AFP.

FOTO Cum arata piciorul fotbalistului de la PSG care a lipsit 400 de zile din cauza unei accidentari horror

13:40, 14.05.2024 - ​Presnel Kimpembe a jucat ultimul meci pentru Paris Saint Germain in februarie 2023, cu Marseille, iar la inceputul anului 2024 a suferit o intervenție chirurgicala din cauza unei rupturi la tendonul lui Achile.


Ce parere ai despre aceasta stire?