Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sa nu te pui sa calaresti o masa… in direct!

Publicat:

Emisiunea “Neatza cu Razvan si Dani” a avut parte de un moment neasteptat cand cei doi protagonisti au incalecat pe-o sa, fara sa ia aminte ca bidiviul, plamadit din lemn si cu rotile, nu suporta sa fie calarit. Si masa le-a facut-o: au cazut ca-n filme, iar cei din studiou s-au stricat de ras!

Citeste articolul mai departe pe caon.ro…  

Sursa articol: caon.ro


Stiri pe aceeasi tema

Clipe de panica pentru Dani Oțil! Cunoscutul prezentator s-a intalnit cu un urs in padure: „Eu am greșit” | VIDEO

13:45, 17.07.2024 - Dani Oțil a avut o intalnire neașteptata cu un urs intr-o padure! Cunoscutul prezentator a povestit in ediția de astazi a emisiunii Neatza cu Razvan și Dani cum s-a intamplat totul! Obișnuiește sa mearga sa se plimbe prin natura.

Regula pe care Gabriela Prisacariu i-a impus-o lui Dani Oțil de la inceputul casniciei. Care este secretul unei relații fericite

13:55, 12.07.2024 - Gabriela Prisacariu și Dani Oțil țin cont de o regula importanta pentru a menține armonia in relația lor. Matinalul de la „Neatza ca Razvan și Dani” și soția lui au facut aceasta ințelegere inca de la inceputul casniciei.

Povestea de viața a Corinei Chiran, celebra pe TikTok pentru replica „Buna dimineața, melc”. A dat un job stabil pe natura

16:05, 28.06.2024 - Corinei Chiran, femeia care a aparut pe TikTok cu un melc pe fața, a intrat live la Neatza cu Razvan și Dani. Aceasta a facut dezvaluiri inedite despre viața personala, din spatele rețelelor sociale. Iata cu ce s-a ocupat inainte de a face o schimbare majora.

Neatza cu Razvan și Dani. Povestea de viața a Corinei Chiran, femeia cu melci pe fața de pe TikTok. In ce domeniu a lucrat ani la rand: „Nu am regretat...” / VIDEO

11:55, 28.06.2024 - Corina Chiran, femeia cu melci pe fața care a devenit virala pe TikTok, și-a spus povestea de viața. Iata in ce domeniu a lucrat ani la rand. Ce a marturisit, in exclusivitate pentru emisiunea Neatza cu Razvan și Dani.

Neatza cu Razvan și Dani, 11 iunie. Rețeta delicioasa și rapida de piept de pui pe gratar cu sos Caesar

14:45, 11.06.2024 - In ediția de pe 11 iunie 2024 din Neatza cu Razvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețeta ușoara de piept de pui la gratar cu sos Caesar. Acest preparat ar putea impresiona orice prieten atunci cand va strangeți sa faceți gratar. Iata care sunt ingredientele de care aveți nevoie.

Neatza cu Razvan și Dani, 4 iunie. Rețeta ușoara de frigarui de porc pentru a impresiona orice prieten la gratar

11:40, 05.06.2024 - In ediția de pe 4 iunie 2024 din Neatza cu Razvan și Dani, chef Nicolai Tand a pregatit o rețeta ușoara de frigarui de porc. Acest preparat ar putea impresiona orice prieten atunci cand va strangeți sa faceți gratar. Iata care sunt ingredientele de care aveți nevoie.

O mai ții minte pe prima asistenta TV de la Neatza cu Razvan și Dani? Andreea Spataru e schimbata total acum

14:56, 15.05.2024 - Cine iși mai aduce aminte de cum arata Andreea Spataru, prima asistenta TV de la Neatza cu Razvan și Dani? In prezent, fosta vedeta este total schimbata și abia daca o mai recunoști. Ce s-a ales de ea? Cine iși mai aduce aminte de Andreea Spataru, prima asistenta tv Va mai amintiți de Andreea Spataru?…

Neatza cu Razvan și Dani. Cat de frumos și-a educat Sanda Ladoși copiii. Artista este mandra de ei: ”Nu e ușor” / VIDEO

12:16, 14.05.2024 - Sanda Ladoși este mama a doi copii și pe masura ce cresc, ea devine din ce in ce mai mandra de ei Artista a vorbit despre relația frumoasa pe care o au și cum a reușit sa ii educe astfel incat sa fie o echipa. Nu i-a fost ușor, insa rezultatele de care se bucura acum sunt pe masura!

Cuvinte cheie:

direct razvan neatza calaresti

Ce parere ai despre aceasta stire?