Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Să nu ne îmbătăm cu apă rece. Scăderea prețurilor la carburanți nu va ține mult, experți

Publicat:

Carburantii continua sa se ieftineasca, iar trendul se mentine din 15 iunie. De atunci, pentru Reglementare in Energetica stabileste, zilnic, preturi plafon mai mici chiar si cu citeva zeci de bani. Tarifele carburantilor au inceput sa creasca din toamna anului trecut, iar timp de aproape un an, benzina si motorina s-au scumpit cu aproape 15 lei. Expertii spun insa ca bucuria

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

Șoferi, faceți plinul: Carburanții se scumpesc și mai mult, in acest weekend. Cat vor costa

12:55, 28.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat prețuri și mai mari la carburanți, pentru urmatoarele trei zile. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de motorina cu 6 bani mai mult, iar pentru cel de benzina - cu 7 bani.

In Moldova continua creșterea prețurilor la carburanți  

12:30, 26.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat miercuri, 26 iunie, noul preț maxim al produselor petroliere de baza de tip standard, care va intra in vigoare de miine. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va fi de 24 lei 67 bani (cu 6 bani mai mult) per litru, iar al motorinei…

Carburanții, tot mai scumpi: Cat vor costa maine și ce stații PECO au cele mai mici prețuri

12:20, 26.06.2024 - Carburanții continua sa se scumpeasca. Potrivit prețurilor afișate de Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica, maine, 27 iunie, litrul de benzina va costa cu 6 bani mai mult decat astazi, iar cel de motorina - cu 4 bani.

Carburanții se scumpesc in ritm alert: Ce prețuri anunța ANRE pentru maine

13:10, 24.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 25 iunie. Astfel, benzina va fi mai scumpa 10 bani, iar prețul motorinei va crește cu 15 bani.

Carburanții continua sa se ieftineasca: Vezi cat vor costa maine și la ce stații PECO gasești cele mai mici prețuri

12:10, 03.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 7 bani.

Carburanții, mai ieftini și maine: Cat vor costa benzina și motorina

12:20, 28.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 29 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 3 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu un ban.

Se scumpesc și maine carburanții: Noile prețuri afișate de ANRE

12:45, 21.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 21 mai. Astfel, potrivit datelor, prețul unui litru de benzina va crește cu 1 ban, iar cel al motorinei cu 3 bani.

Benzina se scumpește, iar motorina se ieftinește: Cat vor costa maine carburanții și unde gasești cele mai mici prețuri

12:30, 25.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 26 aprilie. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu doi bani mai mult, iar pentru cel la motorina - cu opt bani mai puțin.


Ce parere ai despre aceasta stire?