Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Să aibă curaj și să nu fie conduși din toalete”. Ce mesaj a transmis Ceban procurorilor, de ziua lor profesională

Publicat:

Primarul capitalei, , a venit la ședința Primariei de astazi cu un mesaj pentru procurori, de Ziua lor profesionala, sarbatorita ieri. „Sa aiba curaj și sa nu fie conduși din toalete”, a spus edilul. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ceban: PAS inchide alte scoli din țara, acum la Singerei. Zilnic fac show-uri in adresa Primariei, pentru a distrage atentia oamenilor de la ilegalitațile lor

09:36, 02.07.2024 - Primarul general, Ion Ceban, susține ca Partidul Acțiune și Solidaritate inchide alte școli din țara, acum la Singerei. Mai multe subiecte in acest sens s-au regasit pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Raional din 28 iunie.

(video) „Sa ne traiți, domnule primar!” Sarbatoare mare la Primarie - Ion Ceban este omagiat astazi. Cum l-au felicitat colegii

11:30, 30.06.2024 - Primarul capitalei iși sarbatorește, astazi, ziua de naștere. Ion Ceban implinește varsta de 44 de ani, iar cu acest prilej, colegii de partid din MAN și angajații Primariei i-au adresat numeroase mesaje de felicitare și urari de bine.

(foto) Ion Ceban, intr-o vizita la Xi'an: S-a intalnit cu liderii Partidului Comunist Chinez

10:05, 05.06.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, in aceste zile, intreprinde o vizita oficiala de lucru in China. „In orașul Xi'an, am avut o intrevedere cu liderii Partidului Comunist Chinez și conducerea Primariei locale”, a scris edilul pe rețele.

(video) Ion Ceban a lipsit la depunerea de flori, de 9 mai: Care este motivul

10:31, 09.05.2024 - Primarul general, Ion Ceban, a lipsit astazi, 9 mai, de la depunerea de flori la Complexul Memorial „Eternitate”, unde a participat conducerea Primariei. In același timp, edilul a venit cu un mesaj pe rețele.

Ion Ceban, mesaj de felicitare de Paște: „Fie ca Invierea Domnului sa va gaseasca in liniște, iubire și pace, iar casele sa va fie pline de voie buna”

11:35, 05.05.2024 - Primarul capitalei, Ion Ceban, a venit cu un mesaj de felicitare, de Paște. „Fie ca Invierea Domnului sa va gaseasca in liniște, iubire și pace, iar casele sa va fie pline de voie buna. Lumina Paștelui sa va deschida inimile spre credinta si iertare”, a menționat edilul, intr-o postare pe rețele.

Nicusor Dan si Dreapta Unita au depus candidaturile la Bucuresti. Ce mesaj i-a transmis edilul lui Piedone

20:25, 25.04.2024 - Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, si-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat, alaturi de liderii Aliantei Dreapta Unita, care au depus lista de candidati pentru Consiliul General.

Actiune de plantare de copaci la Cumpana. Ce mesaj a transmis primarul Mariana Gaju (VIDEO)

15:25, 15.04.2024 - Cu mic, cu mare, locuitorii din comuna Cumpana, judetul Constanta sunt asteptati sambata, 20 aprilie 2024, sa planteze pentru un viitor verde, alaturi de Planteaza in Romania "Ne aflam acasa la noi la Cumpana, pe Soseaua Strajei acolo unde in anul 2009 impreuna cu multi oameni inimosi, voluntari nu…

Mesaj fulger transmis de premierul Marcel Ciolacu dupa moartea fostului ministru Ilie Serbanescu

11:16, 08.04.2024 - Ilie Șerbanescu, fost ministru al Reformelor in guvernul Victor Ciorbea, a murit. „Ilie Serbanescu și-a dorit intotdeauna ceea ce a fost mai bine pentru țara”, scrie pe Facebook premierul Marcel Ciolacu.


Ce parere ai despre aceasta stire?