Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-au stabilit finaliștii pentru Eurovision România 2015. Cine ar putea să ne reprezinte

Publicat:


Prima faza a selecțiilor naționale pentru Eurovision 2015 s-au încheiat, iar jurații au ales piesele care merg mai departe.


Dupa ce timp de trei zile s-au ascultat melodiile validate sa participe la selectia nationala Eurovision România 2015, juriul a decis care sunt ele 12 piese care intra în finala competiției, potrivit click.ro.

Iata care sunt finaliștii:

Luminita Anghel (&"A Million Stars&", compozitori: Andrei Tudor / Cristian Faur)

Alexa&Temisan (&"Chica latina&", compozitori: Mihai Alexandru / Alexa Niculae)

Voltaj (&"De…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coșmar pentru Cristina Vasiu chiar inainte de nunta! Ce a pațit artista: "Am plans cateva zile, nici acum nu mi-am revenit"

22:55, 04.07.2024 - Coșmar pentru Cristina Vasiu cu o saptamana inainte de nunta! Cu ce probleme s-a confruntat artista și cine i-a creat neplaceri. Cantareața a plans zile in șir, insa problema nu mai poate fi remediata. Declarații Exclusive!

Știrile Antena Stars. Schimbarea radicala pe care a facut-o Cristina Vasiu inainte de nunta. De ce s-a razgandit fix pe ultima suta de metri: ”Am preferat...” / VIDEO

16:20, 30.05.2024 - Cristina Vasiu și soțul ei se pregatesc de nunta! Urmeaza cel mai frumos eveniment al vieții lor. Deși trec prin emoții mari și au multe lucruri de organizat, iata ca nu s-au temut sa ia o decizie radicala! Ce s-a intamplat cu doar o luna inainte de marele eveniment!

Concurs „Golden Tulip”: peste 50 de copii, din patru țari, in concert in Piața Primariei

12:11, 16.05.2024 - Peste 50 de copii și adolescenți din Romania, Republica Moldova, Italia și Bulgaria ajung in Pitești astazi, 16 mai, pentru a participa la Concursul Internațional de Muzica pentru copii și tineri „Golden Tulip” Pitești 2024, ce se va desfașura, sub egida Zilelor Municipiului Pitești – Pitești Fest,…


Ce parere ai despre aceasta stire?