Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-au născut prematur dintr-o eroare medicală: ”M-am trezit programată la cezariană peste noapte, iar copiii au luat un virus, deși am născut în privat”

Publicat:

“Pur si simplu medicul ginecolog a considerat ca suntem in afara pericolului chiar daca nasc inainte de termen, micutii avand 33 de saptamani. Insa, nu a fost asa”, povestește , o bucureșteanca in varsta de 34 de ani.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cazul care a uluit lumea medicala. Un bebelus s-a nascut cu dantura completa.

10:50, 08.06.2024 - O mamica și-a facut curaj și a decis sa impartașeasca cu internauții un videoclip cu bebelușul ei, bebeluș care este cu atat mai special datorita faptului ca s-a nascut cu intreaga dantura.

Caz socant in Galati! Adolescenta, in stare grava, dupa ce a nascut prematur acasa. Bebelușul ei a decedat

15:55, 04.06.2024 - Un caz socant s-a petrecut in Galati! O adolescenta in varsta de 17 ani a ajuns la spital in stare grava, dupa ce a nascut prematur acasa. Bebelușul ei a decedat. Tanara ar fi intrat in travaliu, dupa ce tatal ei ar fi lovit-o. Iata ce s-a intamplat mai exact in acest caz!

Vaccinul impotriva rujeolei ar putea fi mai puțin eficient la copiii nascuți prin cezariana

12:51, 14.05.2024 - Vaccinul impotriva rujeolei, o boala grava care a afectat milioane de vieți inainte de introducerea sa, nu are același efect la toți copiii. Prima doza de vaccin ar putea fi de 2,6 ori mai puțin eficienta la copiii nascuți prin cezariana, releva un studiu.

Trei copii au ajuns la spital in coma alcoolica. Au baut rachiu pana li s-a facut rau. Doctor: „S-au mai trezit dupa perfuzii“

17:21, 13.05.2024 - Trei copii, frati gemeni in varsta de 7 ani si un altul de 11 ani, au ajuns de urgenta la spital in coma alcoolica. Copiii sunt din Harghita si erau impreuna cu parintii in vizita la rude din Gura Humorului (Suceava).

Nou-nascut prematur, aruncat in Dambovița de tatal lui

20:45, 07.05.2024 - Polițiștii de la Omoruri din Capitala cauta in apele Damboviței, in zona podului Ciurel din sectorul 6, trupul unui nou-nascut, informeaza Antena3. Mama bebelușului ar fi mers la poliție sa anunțe ca partenerul ei i-a luat copilașul, imediat dupa naștere, și l-ar fi aruncat in raul Dambovița. Fatul…

Dupa 30 de ani, un tanar nascut la Bistrița și adoptat dintr-un orfelinat iși cauta mama biologica in Șintereag

15:15, 06.05.2024 - Un tanar nascut in Bistrița acum mai bine de 30 de ani iși cauta familia biologica, dupa ce a fost lasat de parinți in orfelinatul din Cernavoda și adoptat pe cand avea 5 ani. Tanarul se numește Lacatuș Irinel Nicolae și s-a nascut in 8 noiembrie 1993, in Bistrița. Acesta a ajuns la orfelinatul din…

O femeie este caz unic in istoria medicala dupa ce a ramas insarcinata de doua ori, la 10 zile distanța

13:20, 10.04.2024 - O femeie a intrat in atenția intregii lumi, dupa ce a ramas insarcinata de doua ori in 10 zile. Cel de-al doilea copil a fost conceput la 10 zile dupa fratele sau, insa s-au nascut in aceeași zi. Medicii au o explicație pentru acest caz extrem de ciudat, care i-a speriat la inceput. A nascut […] The…


Ce parere ai despre aceasta stire?