Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-au împlinit 2 ani de când a murit Robin Williams

Publicat:

Celebrul actor american  a fost gasit mort pe 12 august 2014, in apartamentul sau din California. Artistul, in varsta de 63 de ani, s-a sinucis.

Va prezentam cateva lucruri mai putin cunoscute despre marele actor:

1. Numele sau intreg era .

2. In copilarie, era supraponderal si nimeni nu voia sa se joace cu el. Asa a inceput sa isi vorbeasca pe voci diferite si sa inventeze personaje.

3. In anul 1997, a fost votat "cel mai amuzant om in viata" de revista "".

4. A fost prieten foarte bun cu actorul…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

A murit remarcabilul Bill Cobbs

09:41, 27.06.2024 - Bill Cobbs, un remarcabil actor afro-american care a jucat in peste 150 de filme si seriale de televiziune, a murit marti, la varsta de 90 de ani, a anuntat familia sa, informeaza Reuters. ”Un partener indragit, frate mai mare, unchi, parinte surogat, nas si prieten, Bill si-a celebrat recent cu bucurie…

Doliu imens in showbiz! A murit celebrul make-up artist Anca Molnar

12:20, 11.06.2024 - Vedetele din showbizul romanesc sunt in doliu! Un make-up artist celebru a murit dupa o lupta grea cu cancerul. Dispariția ei a provocat multa durere in sufletele celor care au iubit-o și au lucrat cu ea de-a lungul timpului! A murit Anca Molnar Doliu in showbizul din Romania. Celebrul make-up artist…

Dumitru Dragomir arunca in aer scandalul diagnosticului greșit in cazul lui Florin Piersic: Mițu Stoian a murit cu zile!

16:25, 14.05.2024 - Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, comenteaza acid scandalul legat de posibilul diagnitic greșit pe care medicii i l-ar fi pus lui Florin Piersic. Dumitru Dragomir a spus ca s-a mirat ca celebrul actor nu a cerut sa fie operat de celebrul medic Catalin Cirstoiu.

Ian Gelder, actorul care l-a interpretat pe Kevan Lannister in Game of Thrones, a murit

08:55, 08.05.2024 - Actorul britanic Ian Gelder, care l-a interpretat pe Kevan Lannister in serialul Game of Thrones, a murit luni, 6 mai, de cancer, la varsta de 74 de ani.Cariera actorului britanic s-a intins pe parcursul a zeci de ani si a inclus roluri in Torchwood, His Dark Materials, Doctor Who, Snatch, The Bill…

Breaking - Celebrul transgender Naomi a murit: In cinci zile urma sa iși sarbatoreasca ziua de naștere

08:20, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre Antonela, o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Roberto Cavalli a murit la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența

22:10, 12.04.2024 - Doliu uriaș in lumea modei! Roberto Cavalli a murit vineri, la varsta de 83 de ani! Celebrul creator de moda s-a stins din viața in Florența, dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu o boala crunta. Roberto Cavalli a lasat in urma o intreaga istorie și imaginea unui etalon al modei din intreaga lume.

Celebrul OJ Simpson a murit la 76 de ani: Fostul star de fotbal american suferea de cancer

20:20, 11.04.2024 - O.J. Simpson a murit de cancer la varsta de 76 de ani. Vestea a fost confirmata de familia lui. Fostul star din NFL (Liga de Fotbal American) a fost achitat in 1995 de uciderea soției sale și a prietenului acesteia, dupa un proces ce a captivat intreaga America, scrie observatornews.ro .

Doliu in lumea sportului mondial. A murit celebrul O.J. Simpson la 76 de ani

20:10, 11.04.2024 - Doliu imens in lumea sportului mondial! Orenthal James Simpson, cunoscut drept OJ Simpson, a murit la varsta de 76 de ani. El a fost unul dintre cei mai importanți running backs din istoria fotbalului american. Care a fost cauza decesului? O.J. Simpson a murit la varsta de 76 de ani O.J. Simpson, fostul…


Ce parere ai despre aceasta stire?