Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-au dus la supermarket şi au murit

Publicat:
S-au dus la supermarket şi au murit

Nebunie in SUA. Un atac armat a avut loc vineri intr-un magazin alimentar din orasul Fordyces, statul american Arkansas. Trei persoane au fost ucise și 10 ranite, a anunțat vineri poliția, conform CNN . Printre cele zece persoane ranite se numara și doi polițiști. Agresorul, identificat de autoritați ca fiind , in varsta de 44 de ani, a fost și el ranit și arestat. Posey este un rezident din . Fordyce este o comunitate mica de 3.200 de oameni in centrul Arkansasului.   The post S-au dus la supermarket si au murit appeared first on Cotidianul RO .

Citeste articolul mai departe pe cotidianul.ro…  

Sursa articol si foto: cotidianul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atac cu rachete ucrainene in Sevastopol: Trei persoane au murit, alte 100 sunt ranite, anunța autoritațile ruse

18:36, 23.06.2024 - George Lupu (www.b1tv.ro) Ucraina a atacat duminica orașul Sevastopol din peninsula Crimeea cu cinci rachete ATACMS furnizate de SUA, ucigand trei persoane, inclusiv doi copii, și ranind inca aproximativ 100, au declarat oficialii ruși, potrivit usnews.com. Ministerul rus al Apararii a declarat ca patru…

Una din victimele accidentului rutier din Bistrița-Nasaud, transferata la Cluj-Napoca. Un tanar de 17 ani a murit, iar alte șapte persoane au fost ranite.

11:31, 22.05.2024 - Una din victimele accidentului grav produs marti seara in localitatea Petris din judetul Bistrita-Nasaud, in urma caruia un adolescent a murit, iar alți șapte au fost raniți, a fost transferata la un spital din Cluj-Napoca.

Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite intr-un accident de autobuz in Florida

22:25, 14.05.2024 - Cel puțin opt persoane au murit și zeci au fost ranite, marți, intr-un accident de autobuz in Marion County, Florida, relateaza Sky News. Autoritațile au avertizat ca exista o „probabilitate mare” ca numarul morților sa creasca.

Trei persoane au murit, iar alte opt au fost ranite, dupa un atac al ucrainenilor asupra regiunii ocupate Donețk

16:40, 11.05.2024 - Cel putin trei persoane au fost ucise si alte opt au fost ranite sambata, intr-o lovitura ucraineana asupra unui restaurant din orasul Donetk, ocupat de Moscova si situat in regiunea ucraineana cu aceasi nume, in estul tarii, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

VIDEO. Un autobuz a cazut de pe un pod in Sankt Petersburg. Trei persoane au murit, iar alte șase au fost ranite

15:55, 10.05.2024 - Un autobuz care transporta circa 20 de pasageri a cazut vineri in raul Moika de pe un pod situat in centrul orasului rus Sankt Petersburg, trei persoane pierzandu-si viata, au anuntat autoritatile locale, relateaza agentia TASS, citata de Reuters si EFE.

Accident produs de un bucurestean care a murit dupa ce a suferit un infarct la volan. Alte trei persoane, ranite

13:00, 02.05.2024 - O tragedie a avut loc in prima zi a acestei luni pe o strada dintr-un oras din Neamt, un barbat pierzandu-si viata. In accidentul in care au fost implicate mai multe masini, ranite au fost si trei femei

Tragedie la o zi de naștere in SUA. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost ranite grav de o șoferița bauta

10:15, 21.04.2024 - Accident tragic in statul Michigan din SUA. O femeie care s-a urcat bauta la volan a intrat cu mașina intr-un club unde se ținea o zi de naștere. Doi copii au murit și mai multe persoane au fost grav ranite.

LIVE TEXT - Razboi in Ucraina - Cel puțin patru persoane au murit și 12 au fost ranite, in urma noilor atacuri aeriene ruse asupra orasului Harkov

01:35, 05.04.2024 - Atacuri aeriene la Harkov - Cel puțin patru persoane au murit și 12 au fost ranite, noaptea trecuta, in urma noilor atacuri aeriene ruse asupra orasului Harkov. Patru persoane au decedat, printre care trei salvatori, iar cinci au fost ranite, in timpul unei a doua lovituri asupra unui loc care tocmai…


Ce parere ai despre aceasta stire?