Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-au cuplat rapid și au trecut la treabă! Un nou cuplu la „Mireasă pentru fiul meu!” Regula 25 nu există pentru cei doi amorezi!

Publicat:

, unii indragostiți ard orice etapa preliminara, iar pasiunea e atat de arzatoare, incat nu mai exista nicio regula in calea lor, inclusiv cea mai controversata dintre ele - a 25-a care interzice orice tip de relații intime.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acest cuplu a stabilit un nou record mondial pentru cea mai varstnica mireasa și mire. S-au casatorit la azil

16:15, 07.06.2024 - Un cuplu din Pennsylvania ar putea stabili un nou record mondial pentru cea mai varstnica mireasa și mire, dupa ce Marjorie Fiterman, in varsta de 102 ani, și Bernie Littman, de 100 de ani, s-au casatorit recent la centrul lor de ingrijire asistata din Philadelphia.

Bogdana și Liviu de la Mireasa, sezonul 8, s-au desparțit? Ce i-a dat de gol pe foștii concurenți ca nu ar mai forma un cuplu

17:25, 03.06.2024 - Parea ca nimic nu ii poate desparți, dar lucrurile nu ar sta chiar așa. Bogdana și Liviu de la Mireasa nu ar mai forma un cuplu, iar zvonurile nu ar fi pornit fara sa existe și ceva lucruri care sa ii dea de gol ca s-ar fi separat.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia și Cristian, tensiuni in cuplu din cauza scandalului cu Andrada. Ce i-a spus concurentul iubitei sale: „Am fost mai drastic”

00:10, 18.05.2024 - Antonia și Cristian s-au certat din cauza tensiunii competiției. Cei doi au avut mai multe discuții in contradictoriu, mai ales dupa ce Andrada a facut cateva acuzațiile grave la adresa concurentei.

Știrile Antena Stars. Ce nu a acceptat niciodata Mirabela Dauer de la barbații din viața ei. Vedeta are o regula stricta: „Fiecare cu treaba lui” / VIDEO

15:55, 08.05.2024 - Mirabela Dauer a dezvaluit ce nu a acceptat niciodata de la barbații din viața ei. De la ce regula stricta nu se abate indragita artista. Ce a marturisit vedeta, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Au anunțat masura impotriva lui Krasniqi, dupa ce l-a bruscat pe Lobonț: „Normal ca n-a fost in regula!”

19:55, 30.04.2024 - Victor Angelescu, acționar minoritar la Rapid, cu 20% dintre acțiuni, a anunțat ca Ermal Krasniqi (25 de ani) a fost amendat dupa ieșirea nervoasa la adresa antrenorului interimar Bogdan Lobonț (46), in momentul inlocuirii din Farul - Rapid 3-1. In minutul 60 din Farul - Rapid, la scorul de 1-1, Bogdan…

Mihai Rotaru, intalnire de gradul ZERO cu Gigi Becali și Ioan Varga » Regula pe care o vor desființata

11:41, 30.04.2024 - Mihai Rotaru, patronul Universitații Craiova, a vorbit marți despre o intalnire pe care o va avea cu Gigi Becali, patronul FCSB-ului și Ioan Varga, acționarul CFR-ului. Cei trei vor ca doua reguli sa dispara din fotbalul romanesc din sezonul viitor. Conducatorul Craiovei are motive de bucurie dupa succesul…

Detalii din culise: Dan Petrescu a inceput deja treaba la CFR » Primele decizii ale „Bursucului”

14:30, 08.04.2024 - E o chestiune de timp pana cand Dan Petrescu va reveni oficial la CFR Cluj # Sursele Gazetei susțin ca SuperDan și-a intrat mai devreme in rol, el i-ar fi delegat pe Francisc Dican și Ovidiu Hoban sa se ocupe de echipa la partida cu Rapid (4-1) CFR Cluj a ramas fara antrenor dupa umilința din Cupa Romaniei,…

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.


Ce parere ai despre aceasta stire?