Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-A ÎNTORS ACASĂ! Academicianul britanic condamnat şi graţiat în Emiratele Arabe Unite a revint în UK

Publicat:

, academicianul britanic condamnat la inchisoare pe viata pentru acuzatii de spionaj in , ulterior gratiat, s-a intors astazi, 29 decembrie, in .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Guvernul britanic va plati miliarde de lire victimelor din dosarul singelui infectat

21:46, 20.05.2024 - Autoritatile din domeniul medical si cele politice au incercat sa ascunda adevarul in legatura cu uriasul scandal al singelui contaminat ce a dus la moartea a 3.000 de persoane in Marea Britanie intre anii 1970 si 1990, conform concluziei unei anchete publice ce s-a desfasurat timp de 7 ani si a fost…

Incredibil: Un barbat a aflat ca nu este cetațean britanic dupa ce a stat 42 de ani in Marea Britanie

12:20, 16.05.2024 - Un pensionar a aflat ca nu este cetațean britanic deși locuiește in Marea Britanie de aproape jumatate de secol. El este nevoit sa reia procedurile birocratice pentru a nu fi expulzat. Cazul a ajuns in atenția publicului deoarece familia lui strange bani

(UPDATE) ATI VAZUT-O? Adolescenta data disparuta. Parinții au apelat la Poliție, dupa ce fata nu s-a mai intors acasa

18:56, 15.05.2024 - UPDATE IPJ Buzau anunța ca minora a fost gasita: ,,Din primele date nu au reieșit indicii ca ar fi fost victima vreunei infracțiuni pe timpul plecarii de la domiciliu, insa polițiștii continua verificarile pentru clarificarea situației.” *ȘTIRE INIȚIALA Polițiștii din Buzau au fost sesizați de familia…

Lumea este tot mai aproape de un conflict nuclear. Premierul britanic lanseaza avertismente pe banda

19:01, 13.05.2024 - Premierul britanic Rishi Sunak susține ca amenințarea nucleara este mai periculoasa decat in orice moment de la criza rachetelor din Cuba. Sunak a mai avertizat ca Marea Britanie se va confrunta cu o perioada „periculoasa” in urmatorii cinci ani. Premierul a ținut luni un discurs.

Jurnalul lui Daniel Pavel la „Survivor All Stars”. Prezentatorul s-a intors in Romania: „Urmeaza niște vești importante”

15:40, 20.04.2024 - Daniel Pavel face noi dezvaluiri despre „Survivor All Stars” in jurnalul sau exclusiv pentru Libertatea. Prezentatorul de la PRO TV s-a intors in Romania, insa ii asigura pe fanii emisiunii ca surprizele nu se vor opri.Dupa mai bine de trei luni petrecute in Republica Dominicana, Daniel Pavel s-a intors…

Experiența unei profesoare care s-a dus in Dubai ca sa mediteze copiii miliardarilor. „Mi-a dat 3.000 $ ca sa-i fac tema pentru acasa”

15:40, 15.04.2024 - O profesoara care și-a dorit sa faca o schimbare și sa caștige mai bine a decis sa mearga in Dubai, ca sa mediteze copiii milionarilor de acolo. Ea a povestit pentru Business Insider ce experiențe a avut predand și locuind in Emiratele Arabe Unite.

Tanara de 25 de ani, disparuta din Salaj! Iuliana a plecat de acasa și nu s-a mai intors / FOTO

15:25, 11.04.2024 - Daca ai vazut-o pe fata din imagine, suna de urgența la numarul 112! Tanara in varsta de 25 de ani este disparuta din Salaj. Iuliana a plecat de acasa și nu s-a mai intors. Iata ce semnalmente are aceasta!


Ce parere ai despre aceasta stire?