Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a întâlnit Geoană cu 'milionarii lui Coldea'?

Publicat:
S-a întâlnit Geoană cu 'milionarii lui Coldea'?

Secretarul general adjunct al NATO, , a ales miercuri sa publice un filmuleț in care, aflat la balconul unei pensiuni, fac apel la susținerea turismului romanesc, dupa ce realitatea.net a publicat o știre cu titlul „, intalnire de taina cu milionarii lui Coldea. Numarul 2 in NATO pregatește o campanie de milioane de euro”.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mircea Geoana da flit PSD! Presedintele Romaniei trebuie sa fie deasupra partidelor, 2024 este anul independentilor

23:55, 27.06.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, considera ca presedintele Romaniei trebuie sa fie deasupra partidelor politice si sa nu depinda de vreo formatiune politica, punctand ca 2024 este anul independentilor si este "decis" sa isi pastreze "aceasta preferinta".

VIDEO SG-ul PSD da carțile pe fața și o spune raspicat: Marcel Ciolacu, candidat la prezidențiale

10:20, 14.06.2024 - Secretarul general al PSD, Paul Stanescu, a spus ca PSD va avea candidat din interiorul partidului la alegerile prezidențiale și este exclusa susținerea lui Mircea Geoana ca independent. Paul Stanescu a spus ca majoritatea liderilor PSD sunt de acord ca liderul partidului, Marcel Ciolacu, trebuie sa…

Mircea Geoana, reacție la dosarul lui Florian Coldea: Nu am cum sa nu ma gandesc ce au facut in 2009

16:46, 03.06.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a declarat luni ca lumea se uita la marile dosare de coruptie, pe buna dreptate, si la ce se aude acum, cu influente in justitie, care sunt inacceptabile sub nicio forma si trebuiesc efectiv extirpate fara mila. ”Eu cand ma uit la ce se intampla zilele…

Mircea Geoana: „Romania are cel mai primitiv sistem de vot din Europa”

15:41, 18.05.2024 - Sistemul de vot din Romania este cel mai primitiv din toata Europa a declarat, sambata, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, la Congresul Studentilor din Romania, care a avut loc la Palatul Parlamentului."Implicarea in viata cetatii, schimbarea in bine a destinului natiunii noastre nu…

Mircea Geoana, intrebat daca va candida la prezidențiale: "Simt dorința unei schimbari profunde"

20:30, 11.05.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, considera ca "oferta politica actuala nu e foarte convingatoare" pentru multi romani si ca simte in publicul din tara si din diaspora "dorinta unei schimbari profunde".

Geoana: Rusia nu are capacitatea de a agresa militar un stat NATO

22:00, 09.05.2024 - Secretarul general adjunct al Aliantei Nord-Atlantice, Mircea Geoana, afirma ca, in acest moment, Rusia ”nu are nici intentia si nici capacitatea de a agresa militar vreun stat NATO, dar razboi hibrid total e declansat impotriva noastra”, conform News.ro.

Geoana: Posibila mea candidatura la președinție poate crea fibrilație in sistem

10:10, 04.05.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a declarat ca este mai aproape de o decizie in privința candidaturii sale la președinție, precizand ca va face anunțul dupa ce va termina actualul job.Geoana a vorbit și despre atacurile politice ale social-democraților.

Incident la decolarea cursei Tarom Bruxelles - Bucuresti: Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, printre pasageri

23:00, 04.04.2024 - O cursa Tarom care trebuia sa faca legatura intre Bruxelles și București a fost afectata de probleme la decolare, iar printre pasageri se numara și secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana.


Ce parere ai despre aceasta stire?