Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a descoperit leacul impotriva cancerului! Tot ce trebuie sa faci este sa consumi zilnic ASTA

Publicat:

Cancerul este una dintre cele mai periculoase boli ale acestui secol si din pacate inca nu s-a descoperit un leac impotriva ei. Zilnic mor o multime de oameni rapusi de aceasta afectiune necrutatoare.
Din fericire, medicul american a descoperit o formula foarte simpla pentru prevenirea cancerului. Este vorba despre un amestec a trei ingrediente usor disponibile, potrivit site-ului secretele.com.

Preparatul conceput de dr. Anderson se bazeaza pe medicina alternativa indiana, ce are o traditie veche de peste 2000 de ani. sustine ca folosirea zilnica…

Citeste articolul mai departe pe bzc.ro…  

Sursa articol: bzc.ro


Stiri pe aceeasi tema

IOCN și TIFF, parteneriat in lupta impotriva cancerului: Moment special la ediția din acest an a festivalului de film

11:06, 17.06.2024 - IOCN, alaturi de partenerii sai, a creat un moment special la ediția din acest an a TIFF printr-o activare menita sa sublinieze importanța prevenției  și diagnosticarii precoce a cancerului, precum și a nevoii de acces la tratamente inovatoare in Romania.

Cercetatorii au descoperit o legatura intre tatuaje și apariția cancerului limfatic. Ce arata un nou studiu

11:20, 05.06.2024 - Cercetatorii au realizat o analiza care arata ca pigmentul tatuajelor poate duce la apariția cancerului limfatic. Legatura intre tatuaje și limfomul malign general, precum și subtipurile de limfom, a fost analizata in cadrul unui studiu, relateaza ScienceDirect. 

Primul vaccin personalizat din lume cu ARNm impotriva cancerului, testat. Primul pacient, un lector de 55 de ani

08:40, 31.05.2024 - National Health Service-NHS (Serviciul Național Medical), din Marea Britanie, recruteaza pacienți pentru primul studiu la scara larga de acest tip, cu mari speranțe ca injecțiile personalizate ar putea schimba situația. Primul pacient este un lector universitar, 55 de ani, diagnosticat cu cancer.

Inteligența artificiala intra in lupta impotriva cancerului: o noua era in terapia celulara

09:15, 09.05.2024 - Intr-o epoca in care tehnologiile emergente redefinește tratamentele medicale, o descoperire remarcabila ar putea schimba fundamental modul in care abordam cancerul. Cercetatorii de la Centrul Internațional pentru Cancer Ludwig au dezvoltat un instrument bazat pe inteligența artificiala (IA) revoluționar,…

Apariția cancerului poate fi asociata cu o dieta nesanatoasa? Ce au descoperit oamenii de știința

13:35, 06.05.2024 - Un nou studiu realizat de oamenii de știința de la Institutul de Științe Oncologice din Singapore arunca o lumina noua asupra relației dintre metabolismul glucozei și dezvoltarea cancerului.

Primul vaccin impotriva cancerului folosind tehnologia ARN mesager, testat cu succes pe pacienți cu melanom

20:05, 27.04.2024 - Un barbat din Marea Britanie este printre primii care au primit un vaccin experimental mRNA conceput pentru a preveni recurența cancerului de piele melanom. Steve Young, un muzician in varsta de 52 de ani, a avut anterior extirpat un melanom in stadiul II și a declarat ca vaccinul reprezinta „cea mai…

Primele vaccinuri ARN mesager impotriva cancerului sunt testate la Londra: „Este o forma de terapie personalizata”

21:05, 26.04.2024 - Un vaccin personalizat impotriva cancerului, cu tehnologie de tip ARN mesager, este testat pe oameni, in premiera, in aceste zile la Londra. Experții spun ca acesta ar putea fi „un moment de cotitura” in efortul de a vindeca permanent cancerul, relateaza The Guardian. Melanomul, tipul de cancer pentru…

„Șanse reale pentru un leac”. Primele vaccinuri impotriva cancerului sunt testate la Londra

11:41, 26.04.2024 - Un vaccin personalizat impotriva cancerului, folosind o tehnologie de tip ARN mesager, este testat in aceste zile la Londra, acesta fiind primul astfel de vaccin testat pe oameni. Experții spun ca acesta ar putea fi „un moment de cotitura” in efortul de a vindeca permanent cancerul, relateaza The Guardian.


Ce parere ai despre aceasta stire?