Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

S-a AFLAT cine e tânărul care și-a dat pantalonii jos, la Eurovision: Riscă pușcărie / VIDEO

Publicat:

Barbatul care și-a dat jos pantalonii pe scena de la Eurovision, in timp ce Jamala, caștigatoarea ediției din 2016, interpreta o melodie, risca cinci ani de inchisoare, potrivit unui oficial al guvernului ucrainean, citat de .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rusia pregatește o lege draconica: Diplomații și strainii risca sa mearga la pușcarie pentru rusofobie și extremism

19:25, 11.06.2024 - Avocatul poporului din Rusia, Tatiana Moskalkova, le-a propus marti deputatilor rusi sa examineze posibilitatea de pedepsire a strainilor pentru rusofobie si extremism in raportul sau de activitate pe 2023, pe care l-a prezentat in Duma de Stat (camera inferioara a parlamentului federal rus), relateaza…

Alina Gorghiu anunța schimbarea legii: Parinții din Romania risca sa mearga direct la pușcarie!

18:35, 29.05.2024 - Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, anunța inițierea unui proiect de lege care prevede inasprirea pedepselor pentru agresiunile impotriva copiilor. „Cei care ar trebui sa le poarte de grija și nu o fac trebuie sa știe ce risca”, susține ministrul.

Cați ani de pușcarie risca romanul acuzat de tradare

15:10, 24.05.2024 - Conform aricolului 394 din Codul Penal, Alexandru Piscan, care este acuzat ca a desfașurat activitați de spionaj in beneficiul Federației Ruse, vizand obiective militare romanești și NATO, poate infunda pușcaria ani grei.

Joost Klein, concurentul olandez, descalificat de la Eurovision risca sa fie pus sub acuzație

07:21, 15.05.2024 - Joost Klein, cintarețul care a reprezentat Olanda la Eurovision 2024, și a fost descalificat din concurs cu doar citeva ore inainte de marea finala, risca sa fie pus sub acuzație. Tinarul de 26 ani a fost exlus din competitia de la Malmo, dupa ce o membra a echipei de productie a depus o plingere la…

Cantarețul olandez descalificat de la Eurovision risca sa fie pus sub acuzare de poliție

12:11, 14.05.2024 - Joost Klein, concurentul olandez de la Eurovision care a fost descalificat din concurs cu doar cateva ore inainte de marea finala, va fi probabil acuzat de amenintari, a anuntat politia suedeza, scrie The Guardian. 

Castigatoarea Eurovision Jamala spune ca Ucraina "nu-si poate permite" sa boicoteze concursul

13:30, 06.05.2024 - Fosta castigatoare ucraineana a concursului Eurovision, Jamala, a declarat ca tara sa "nu-si poate permite" sa boicoteze concursul de cantece, deoarece are nevoie de aceasta ocazie pentru a reaminti Europei de invazia Rusiei, scrie The Guardian.

Un sucevean a batut o oaie și risca ani grei de pușcarie: Ce masuri au dispus polițiștii impotriva agresorului

06:05, 03.04.2024 - Politistii Biroului pentru Protectia Animalelor din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Suceava au dispus retinerea unui tanar acuzat ca ar fi agresat o oaie, au anuntat luni reprezentantii IPJ. Potrivit acestora, barbatul de 31 ani, din comuna Burla, este acuzat de savarsirea infractiunii…


Ce parere ai despre aceasta stire?