Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ryanair a raportat primul profit trimestrial din ultimii doi ani, dar şi-a înrăutăţit previziunile anuale

Publicat:

Compania aeriana irlandeza Ryanair a raportat luni primul profit trimestrial din ultimii doi ani dar si-a inrautatit previziunile anuale, estimand pierderi de pana la 200 de milioane de euro, in urma planului de a vinde bilete la pret redus in sezonul de iarna si a pretului mai ridicat al combustibilului, transmit Bloomberg si Reuters.

In trimestrul trei din 2021, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa a inregistrat un profit de 225 milioane de euro, fiind primul profit trimestrial din perioada octombrie-decembrie 2019 si pana in prezent, potrivit Agerpres.

Compania

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tesla se afla in mijlocul unui nou scandal. Compania recheama in service peste 1,8 milioane de automobile

16:45, 30.07.2024 - Tesla a anunțat marți ca va rechema in service peste 1,8 milioane de vehicule in Statele Unite, din cauza unei defecțiuni de software care nu poate sa detecteze atunci cand capota mașinii este deschisa, relateaza Reuters.

Compania aeriana naționala Tarom si-a propus pentru acest an sa revina pe profit

21:40, 26.07.2024 - Compania aeriana naționala Tarom si-a propus pentru acest an un profit de 278 milioane lei, fața de o pierdere de 99 milioane lei in 2023, potrivit bugetului de venituri si cheltuieli publicat de Ministerul Transporturilor, scrie Ziarul Financiar.

Evita aceste valize de calatorie daca nu vrei sa le pierzi pe aeroport: sfaturile de la cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa

05:50, 25.07.2024 - Turiștii sunt sfatuiți sa cumpere cele mai originale valize pentru a evita pierderea lor la aeroport.Compania aeriana irlandeza low-cost Ryanair a avertizat ca atunci cand aleg o valiza, pasagerii ar trebui sa refuze anumite culori, asta daca nu doresc sa ramana fara bagaje,

Glovo risca o amenda de peste 400 milioane euro de la Comisia Europeana

11:21, 09.07.2024 - Compania germana Delivery Hero, care controleaza in mare parte startup-ul de livrari la domiciliu Glovo, prezent și in Republica Moldova, se confrunta cu o posibila amenda de peste 400 de milioane de euro pentru presupuse incalcari ale legislației europene in domeniul concurenței, transmite Reuters.

Revolut vrea sa vanda actiuni in valoare de 500 de milioane de dolari

21:25, 21.06.2024 - Revolut, unul dintre cele mai valoroase startup-uri din Europa, a angajat bancheri care sa ajute firma sa vanda actiuni existente in valoare de aproximativ 500 de milioane de dolari, scrie Ziarul Financiar, care citeaza Bloomberg.

Google investeste un miliard de euro in extinderea unui centru de date finlandez, pentru a stimula dezvoltarea AI

12:40, 21.05.2024 - Google, parte a grupului Alphabet, va investi inca un miliard de euro (1,1 miliarde de dolari) in extinderea campusului centrului sau de date din Finlanda, pentru a impulsiona cresterea afacerii cu inteligenta artificiala (AI) in Europa, a anuntat compania, luni, 20 mai, intr-un comunicat citat de Reuters,…

O companie aviatica prezenta puternic și in Romania anunța prețuri mai mici decat cele prevazute peste vara. Tocmai a raportat un profit de 2 miliarde de euro

14:30, 20.05.2024 - Compania irlandeza Ryanair a raportat un profit anual record de 1,9 miliarde de euro (1,6 miliarde de lire sterline) și anunța ca tarifele de vara vor fi mai mici decat se așteptau anterior, scrie ziarul britanic The Guardian. Ele vor in creștere insa fața de vara trecuta.

Cel mai mare turoperator din Europa se așteapta la inca o vara de vis, in pofida creșterii prețurilor

14:01, 15.05.2024 - Compania germana TUI, cel mai mare turoperator din Europa, a prognozat miercuri un sezon estival de vara cu cerere puternica, in pofida prețurilor ridicate, dezvaluind totodata ca a obținut iarna trecuta rezultate mai bune decat se aștepta, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?