Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Russell Crowe a pus ochii pe fosta iubită, Meg Ryan

Publicat:

Au trait o poveste de dragoste in anul 2000, dupa ce s-au intalnit pe platourile filmare. Putini tin minte ca si au format un cuplu timp de un an. Actrita chiar a divortat pentru australian, dar fericirea lor nu a durat mult si s-au despartit la scurt timp. Insa se pare ca pasiunea nu a murit de tot. Recent, cei doi s-au reintalnit si li s-au cam aprins calcaiele unul dupa altul. Oare se infiripa un nou cuplu la Hollyw (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alexandra Duli, ceruta in casatorie de Zanni? Ce spune caștigatorul Survivor All Stars despre actuala lui iubita: „Așa simt”

10:36, 20.06.2024 - Chiar daca Survivor Romania All Stars 2024 a ajuns la final pe 30 mai, lumea vorbește in continuare despre concurenții care au participat in competiția de la PRO TV. Așa cum era de așteptat, cel mai cautat și mediatizat este Zanni, cel care a pus mana pe marele premiu și a fost incoronat drept supraviețuitorul…

Sean „Diddy” Combs prezinta scuze intr-un videoclip recent, dupa ce a fost filmat agresand-o pe fosta sa iubita VIDEO

15:00, 20.05.2024 - Sean „Diddy” Combs iși cere scuze fața de soția sa, dupa ce a fost surprins, intr-o inregistrare video din 2016, apucand-o, impingand-o, tarand-o și lovind-o cu piciorul pe prietena sa de atunci, Cassie Ventura.

Ginerele lui Dan Bursuc, razboi total pentru copil / Leo de la Kuweit și-a dat in judecata fosta iubita

22:51, 15.05.2024 - Leo de la Kuweit i-a declarat razboi in instanța fostei partenere, pe care vrea sa o lase fara copil. Decizia vine la scurt timp dupa ce artistul a anunțat ca formeaza un cuplu cu fiica lui Dan Bursuc și ca noua iubita este insarcinata.

Imagini cu casa Claudiei Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa. Vila cu piscina a lui Babs i-a lasat pe toți fara cuvinte. „Dupa multa munca, in sfarșit gata!”

16:00, 22.04.2024 - Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa, a finalizat lucrarile la noua casa și a publicat primele imagini cu exteriorul vilei sale. Dupa despartirea de artist, Babs a investit o suma considerabila in vila cu piscina la care a visat.Claudia a finalizat amenajarea curții sale și a impartașit cateva…

Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman

08:55, 17.04.2024 - Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman Continue reading Fosta iubita a lui Florin Ristei și-a refacut viața. In ce ipostaza a aparut Naomi Hedman at Tabu.

Irinel Columbeanu, scos de la azil de Oana Cojocaru. Cum a decurs intalnirea cu fosta iubita: „Am stat cam o ora de vorba cu ea, la restaurant”

12:20, 05.04.2024 - Irinel Columbeanu a fost vizitat la azil de Oana Cojocaru, care l-a și scos la o plimbare. Fostul milionar a fost bucuros de intalnirea cu fosta iubita, care e mai tanara decat el cu 40 de ani. Timp de trei ani de zile Irinel Columbeanu și Oana Cojocaru au avut o relație, din 2018 pana in 2021, insa…


Ce parere ai despre aceasta stire?