Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ruslan Popov, șeful adjunct suspendat al PG ar fi fost reținut pentru îmbogățire ilicită

Publicat:

, șeful adjunct al PG suspendat, ar fi fost reținut in aceasta dimineața de catre procurorii anticorupție și ofițerii SIS, susțin sursele Deschide.MD . Popov ar fi vizat intr-un dosar pentru imbogațire ilicita.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

ABUZ IN SERVICIU ȘI FALS IN DECLARAȚII Șeful IPJ Cluj, retinut de DNA

09:35, 20.06.2024 - In cadrul aceluiași dosar, se desfașoara acte de urmarire penala și fața de alte persoane. The post ABUZ IN SERVICIU ȘI FALS IN DECLARAȚII Șeful IPJ Cluj, retinut de DNA first appeared on Informatia Zilei .

Șeful IPJ Cluj a fost suspendat din funcție și plasat sub control judiciar pentru complicitate la abuz in serviciu

22:55, 18.06.2024 - Dupa ce a fost reținut in cursul zilei de ieri de catre procurorii DNA, Mihai Rus, șeful IPJ Cluj a fost plasat sub control judiciar și suspendat din funcție.Masuri similare au fost luate pentru șeful Poliției Rutiere județene și pentru doi agenți de la Circulație, care l-ar fi ajutat sa scape nepedepsit…

SF la... AJF Prahova. Dovedit ca falsifica legitimații, șeful Legitimarilor, Tudor Negoița, a fost suspendat doi ani, dar este delegat in continuare ca observator!

21:51, 05.06.2024 - Cum s-a ajuns aici?În luna februarie a acestui an, secretarul general al AJF Prahova, Marian Dima, a sesizat Comisia de Disciplina cu privire la faptul ca ACS Petrolul Noua Generație a legitimat trei jucatori cu câte trei legitimații fiecare și cu ani de naștere diferiți, ceea ce le permitea…

DNA l-a retinut pe Mitrus Vali, seful Biroului pentru Imigrari al Judetului Caras Severin! Acuzatii oficiale

10:00, 05.06.2024 - Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie ndash; Serviciul teritorial Timisoara au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea unor masuri preventive, incepand cu data de 04 iunie 2024, fata de un numar de 4 persoane, dupa cum urmeaza: a fost dispusa masura retinerii fata de Mitrus…

Seful unui post de politie din Maramureș, reținut pentru ca a primit mita de la un om de afaceri

10:25, 28.05.2024 - Seful postului de politie din localitatea Baiut, Maramures a fost retinut de catre ofiterii Directiei Generale Anticoruptie, fiind acuzat ca a primit mita de la un om de afaceri din localitate.

Șeful adjunct al Procuraturii Anticorupție a vorbit despre corupția de la construcția drumului Leova-Bumbata

07:26, 22.05.2024 - Șeful adjunct al Procuraturii Anticorupție, Octavian Iachimovschi, a anunțat la emisiunea Rezoomat de la Rlive TV ca un angajat al Agenției de Stat de Drumurilor a fost pus sub acuzare in dosarul penal privind corupția de la construcția drumului Leova – Bumbata. „Saptamina aceasta o persoana a fost…

Sofer beat si cu permisul suspendat, retinut 24 de ore de polițiștii din județul Sibiu

16:01, 11.05.2024 - Un barbat in varsta de 47 de ani a fost prins de politistii din orasul Avrig, judetul Sibiu, in timp ce conducea un autoturism dupa ce bause alcool, el avand si permisul de conducere suspendat, conform Agerpres.

Mihai Boldijar, șeful Bosch in Romania, companie cu fabrica și centru de inginerie la Cluj, despre piața auto: „Nu vom asista momentan la o explozie de optimism/ O sa trebuiasca sa mergem toți foarte, foarte reținut”

15:10, 07.05.2024 - Continue reading Mihai Boldijar, șeful Bosch in Romania, companie cu fabrica și centru de inginerie la Cluj, despre piața auto: „Nu vom asista momentan la o explozie de optimism/ O sa trebuiasca sa mergem toți foarte, foarte reținut” at Info real.


Ce parere ai despre aceasta stire?