Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rușii încă folosesc baza aeriană din Melitopol. Imaginile din satelit arată ce s-a schimbat acolo în doar cinci zile

Publicat:

Armata rusa continua sa foloseasca o baza aeriana ucraineana situata in afara orașului ocupat Melitopol, arata imaginile din satelit de la BlackSky, relateaza CNN, citat de presa romana .

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Rușii aproape au terminat noua ruta feroviara prin teritoriile ocupate de la Marea Azov

04:05, 24.06.2024 - Armata ucraineana se așteapta ca Rusia sa finalizeze pana la sfarșitul anului construcția noii linii ferate ce leaga Crimeea de teritoriile ucrainene ocupate de la Marea Azov, o ruta cheie pentru logistica rusa și o intarire substanțiala a prezenței militare in regiunile ucrainene ocupate parțial.

Rușii au atacat un hipermarket din Harkov. Cel puțin 2 oameni au murit, iar 24 au fost raniți. Zelenski: „Dati-ne aparare aeriana!”

19:20, 25.05.2024 - Cel putin doua persoane au fost ucise si 24 ranite sambata intr-un atac rusesc asupra unui hipermarket de produse de constructii din Harkov, al doilea oras ca marime din Ucraina, transmite France Presse, citata de Agerpres.

Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise in Ucraina. Ce reprezinta noul semn observat in apropiere de Harkov

20:55, 14.05.2024 - Un nou simbol tactic care apare pe tancurile și vehiculele blindate rusești implicate in ofensiva in curs de desfașurare in apropiere de Harkov, Ucraina, sugereaza o intensificare semnificativa a activitaților militare ale Rusiei.

Rusii au lansat o ofensiva terestra in Harkov

15:25, 10.05.2024 - Rusia a lansat vineri o ofensiva terestra in regiunea Harkov (nord-est) si a incercat „sa strapunga liniile de aparare” ucrainene, a anuntat Ministerul Apararii ucrainean, afirmand ca luptele continua in acest sector, relateaza AFP. „In ultimele 24 de ore, inamicul a efectuat lovituri aeriene in sectorul…

Rușii au atacat cu rachete balistice orașul Odesa și au ranit opt oameni. Invadatorii au țintit zone civile

20:10, 29.04.2024 - Armata rusa a lansat un atac cu rachete impotriva orașului Odesa in urma caruia au fost raniți opt oameni și a izbucnit un incendiu puternic la palatul studenților de la Universitatea de Drept din oraș, scrie Ukrainska Pravda.

Generalul Oleksandr Sirski. „Situatia s-a deteriorat considerabil”

13:15, 13.04.2024 - Situatia de pe frontul de Est s-a „deteriorat considerabil in cursul ultimelor zile”, a spus sambata seful statului major ucrainean Oleksandr Sirski, care a vorbit despre o „intensificare” a ofensivei armatei ruse, care incearca sa avanseze in special in directia Ceasiv Iar, transmite AFP. „Situatia…

Șeful forțelor NATO din Europa avertizeaza: Rușii au mai multe trupe in Ucraina decat la inceputul invaziei

12:25, 11.04.2024 - Armata rusa a devenit mai numeroasa de-a lungul perioadei care a trecut de la declanșarea invaziei din Ucraina, in februarie 2022, a declarat, miercuri, generalul Christopher Cavoli, Comandantul Suprem al forțelor Aliate ale NATO din Europa, conform Business Insider.

atac masiv cu rachete balistice și drone / Au vizat infrastructura critica

09:50, 29.03.2024 - UPDATE 29 martie, ora 09.15: Forțele ucrainene au distrus 58 de drone Shahed și 26 de rachete rusesti Comandantul Forțelor Aeriene ale Ucrainei, Mikola Olesciuk, a raportat ca, in noaptea de joi spre vineri, Forțele de Aparare ucrainene au distrus 84 de ținte aeriene inamice, in timpul unui atac masiv…


Ce parere ai despre aceasta stire?