Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia și SUA anunță zbor suplimentar pentru un astronaut american, în ciuda tensiunilor legate de Ucraina

Publicat:

Intr-un rar exemplu de colaborare bilaterala, in ciuda tensiunilor crescande legate de situația din Ucraina, autoritațile spațiale ruse și americane au convenit asupra unui zbor suplimentar, pentru un astronaut american.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladimir Putin anunța ca ia 'foarte in serios' dorinta lui Donald Trump de a opri razboiul in Ucraina

06:50, 05.07.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin a afirmat joi ca Rusia ia "foarte" in serios declaratiile lui Donald Trump, care a afirmat in mai multe randuri ca in cazul in care va fi reales, va opri rapid conflicul armat intre Kiev si Moscova, relateaza AFP, conform Agerpres.

Ucraina a atacat cu rachete orașul Sevastopol din Crimeea. Rusia anunța cel puțin cinci morți in urma atacului

10:35, 24.06.2024 - Cel puțin cinci persoane au fost ucise, duminica, și alte peste 100 au fost ranite dupa un atac lansat de Ucraina asupra orașului Sevastopol, relateaza CNN, care citeaza autoritațile de ocupație din...

Primii instructori militari francezi vor ajunge „in curand” in Ucraina, anunța Sirski

20:55, 27.05.2024 - Comandantul-sef al armatei ucrainene a afirmat luni ca Franta va trimite "in curand" primii instructori militari in Ucraina pentru a forma trupele acestei tari distruse de razboiul cu Rusia, informeaza AFP.

Stoltenberg: Ucraina are mainile legate daca nu poate ataca Rusia cu armele aliatilor

14:26, 27.05.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a insistat luni ca tarile occidentale trebuie sa permita Ucrainei sa foloseasca armele pe care i le ofera pentru a putea ataca teritoriul rus și a se apara de agresiunea Moscovei, deoarece, in caz contrar, tara invadata „are mainile legate”.

Ucraina a evacuat aproape 10.000 de persoane din regiunea Harkov. Rusia anunța cucerirea unui sat de langa Vovceansk

15:25, 18.05.2024 - Aproape zece mii de persoane au fost constranse sa-si paraseasca locuintele din regiunea Harkov, in nord-estul Ucrainei, in urma unor atacuri terestre ale fortelor armate ruse, relateaza AFP.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Rusia anunța cucerirea unui simbol. Ploaie de rachete ATACMS in Crimeea

04:11, 16.05.2024 - 8.000 de civili au fost evacuați din regiunea Harkov, de teama rusilor care au deschis aici un nou front. In orasul Vovceansk au loc lupte de strada, iar rusii anunta ca au mai cucerit doua sate. Trei civili au fost uciși in regiunea Harkov in ultimele 24 de ore și o drona a ranit doi polițiști.

SUA anunța sute de sancțiuni impotriva companiilor care ajuta Rusia. Multe dintre ele sunt chineze

23:55, 01.05.2024 - Statele Unite au emis miercuri sute de noi sanctiuni vizand Rusia, din cauza razboiului din Ucraina, intr-o actiune ce urmareste cu precadere sa blocheze posibilitatile Moscovei de ocolire, inclusiv prin intermediul Chinei, a masurilor occidentale deja luate, relateaza Reuters si AFP, citate de News.ro.

Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina: Lavrov anunța ca razboiul continua

18:40, 19.04.2024 - Ministrul rus de externe Serghei Lavrov a declarat vineri ca Rusia nu va accepta un armistitiu cu Ucraina nici macar in eventualitatea reluarii negocierilor de pace, transmite agentia EFE, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?