Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia neagă că violează suveranitatea Georgiei instalând marcaje la frontieră

Publicat:

Ministerul rus al a negat miercuri acuzațiile Georgiei vecine ca i-a incalcat teritoriul prin instalarea de marcaje la frontiera cu regiunea separatista Osetia de Sud, informeaza Reuters.

Ministerul de Externe al Georgiei a declarat saptamâna trecuta ca o parte a conductei de petrol Baku-Supsa este acum în teritoriul considerat ocupat de Rusia.

"Informațiile despre mutarea graniței în interiorul teritoriului georgian sunt greșite", a declarat Ministerul rus de Externe într-un comunicat.

Osetia de Sud și regiunea separatista

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Putin joaca la intimidare. Rusia face exerciții cu lansatoare mobile de rachete nucleare VIDEO

13:06, 06.07.2024 - Rusia desfașoara exerciții care implica lansatoare de rachete nucleare Yars, a anunțat Ministerul rus al Apararii. Acestea au loc la mai puțin de o luna dupa ce țara a organizat exerciții de desfașurare a armelor nucleare tactice impreuna cu aliatul sau Belarus, transmite Reuters.

Fizica bate politica la Budapesta: 'Este imposibila aprovizionarea Ungariei cu energie fara resursele rusesti'

06:20, 07.06.2024 - Ungaria este multumita de cooperarea cu Rusia in ceea ce priveste livrarile de gaze naturale si nu are planuri sa inceteze sa cumpere gaze rusesti, in pofida presiunilor in acest sens, a declarat joi ministrul ungar al Afacerilor Externe, Peter Szijjarto, transmite Reuters, conform Agerpres.

LIVE TEXT – Razboi in Ucraina: Ministerul rus al Apararii a anuntat ca fortele sale au cucerit cinci sate de frontiera in regiunea ucraineana Harkov

04:05, 12.05.2024 - Volodimir Zelenski s-a referit la situatia din Harkov, spunand ca trupele ucrainene, care primesc intariri, desfasoara acolo de doua zile contraatacuri, aparand teritoriul ucrainean. El a mai spus ca soldatii Kievului au distrus echipament rusesc si „au neutralizat ocupantii”. „Intreruperea planurilor…

Rusia susține ca a cucerit cinci sate in regiunea ucraineana Harkov si unul in Donetk

18:45, 11.05.2024 - Ministerul rus al Apararii a anuntat sambata ca fortele sale au cucerit cinci sate de frontiera in regiunea ucraineana Harkov, unde Moscova a lansat vineri o ofensiva, exploatand avantajul sau tot mai mare pe campul de lupta din estul Ucrainei, relateaza Reuters.

MOLDOVA Republica Moldova isi propune sa reintegreze regiunea separatista Transnistria

10:06, 08.05.2024 - Republica Moldova isi propune sa reintegreze regiunea separatista Transnistria, sustinuta de Rusia, inainte de a adera la Uniunea Europeana, a declarat marti presedinta republicii Maia Sandu, aflata intr-o vizita de stat in Norvegia, relateaza Reuters si Radio Chisinau. The post MOLDOVA Republica Moldova…

Moscova acuza "linia ostila" a tarilor baltice și amenința ca va raspunde la acțiunile lor

12:10, 05.05.2024 - "Linia ostila" a tarilor baltice a dus la ruperea celor mai multe dintre legaturile lor cu Rusia, a declarat Ministerul rus de Externe in comentarii publicate duminica, avertizand totodata ca Moscova va raspunde cu masuri asimetrice, relateaza Reuters.

Rusia e furioasa din cauza exercițiilor NATO din Finlanda. Zaharova: „Au caracter provocator. Suntem pregatiți sa luam masuri”

10:16, 24.04.2024 - Exercitiile NATO prevazute sa inceapa pe 26 aprilie in Finlanda si in imediata apropiere a granitei ruso-finlandeze au caracter provocator, a declarat purtatoarea de cuvant a Ministerului rus al Afacerilor Externe, Maria Zaharova, in remarci publicate miercuri de agentia de presa rusa RIA, transmit…

Moscova dezminte ca ar fi cerut Kazahstanului sa constituie o rezerva de benzina pentru posibile livrari in Rusia

07:56, 10.04.2024 - Trei surse din industrie au declarat pentru Reuters ca Rusia a cerut Kazahstanului sa fie gata sa-i aprovizioneze 100.000 de tone de benzina in cazul producerii unei penurii amplificata de atacurile si intreruperile de activitate provocate de dronele din Ucraina. ”Ministerul rus al Energiei nu a abordat…


Ce parere ai despre aceasta stire?