Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

RUSIA mai are un singur atlet care are voie să meargă la Olimpiadă

Publicat:

Federaţia internaţională de atletism (IAAF) a confirmat miercuri Rusiei că doar un singur atlet al său este eligibil pentru de la Rio de Janeiro (5-21 august), respingând astfel o nouă cerere a ministrului Sportului din Rusia de a-şi reconsidera poziţia, informează Agerpres.

''Am primit o scrisoare de la ministrul Sporturilor, Mutko, ieri (marţi - n.r.), prin care se cerea să reanalizăm cazurilor atleţilor ruşi'', a explicat IAAF într-un mail transmis AFP. 

''I-am răspuns…

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

JO 2024: Rusia a anuntat boicotarea concursului de judo

17:25, 29.06.2024 - Federatia rusa de judo a decis sa nu trimita niciun reprezentant la Jocurile Olimpice de la Paris, denuntand "conditiile umilitoare" stabilite de Comitetul International Olimpic (CIO) care, vineri, autorizase doar patru judoka rusi la 14 categorii, transmite AFP.

CIO, o condiție. 39 de ruși și belaruși, la JO de la Paris

07:55, 28.06.2024 - Comitetul Internațional Olimpic (CIO) autorizeaza 22 de ruși și 17 belaruși sa participe la Jocurile Olimpice de la Paris (26 iulie – 11 august). Aceștia vor avea dreptul de a participa doar sub un drapel neutru, scrie Agerpres. CIO autorizeaza 39 de ruși și belaruși sa participe la Jocurile Olimpice…

Dezinformarea rusa a luat JO 2024 in vizor. Cum vrea propaganda lui Putin sa starneasca haos la Olimpiada de la Paris

09:55, 04.06.2024 - Rusia si-a intensificat campania de dezinformare care vizeaza Jocurile Olimpice de la Paris, urmarind in special sa starneasca frica legata de violente in timpul evenimentului. Scopul propagandei ruse este sa descurajeze spectatorii sa asiste la competitii, indica un centru de supraveghere al Microsoft.

Sportivii ucraineni, avertizati sa ignore provocarile Rusiei la Jocurile Olimpice

13:05, 22.05.2024 - Ministrul ucrainean al Sportului, Matviy Bidnyi, le-a spus sportivilor din tara sa sa isi pastreze calmul si sa nu acorde nicio atentie provocarilor din partea rusilor la Jocurile Olimpice din aceasta vara, relateaza The Guardian, potrivit news.ro

Ucraina a confirmat participarea la Jocurile Olimpice de la Paris

14:51, 21.05.2024 - Ucraina a anuntat luni ca isi va trimite sportivii la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, in pofida continuarii razboiului cu Rusia, a anuntat ministrul Sporturilor, Matvei Bidnii, la Kiev, conform DPA, potrivit Agerpres.

Ucraina anunța ca iși trimite sportivii la JO de la Paris 2024: E deja o victorie ca putem participa in conditii de razboi

10:15, 21.05.2024 - Ucraina a anuntat, luni, ca isi va trimite sportivii la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris, in pofida continuarii razboiului cu Rusia, a anuntat ministrul Sporturilor, Matvei Bidnii, la Kiev, conform DPA, citata de Agerpres. 

Rusia critica dur CIO dupa numirea unui nou ministru al Sportului

10:45, 16.05.2024 - Ministerul rus de Externe a criticat dur miercuri Comitetul International Olimpic (CIO) pentru ca a pus conditii pentru participarea Rusiei la Jocurile Olimpice, dupa demiterea ministrului Sportului, care a sustinut prezenta sportivilor rusi la Paris, informeaza EFE.

Un sportiv ucrainean dublu campion european și participant la Jocurile Olimpice murit pe front

09:25, 07.05.2024 - Halterofilul Oleksandr Pielieșenko, dublu campion european și participant la Jocurile Olimpice de la Rio, a fost ucis pe front, a anuntat, luni, Federatia ucraineana de haltere. Pielieșenko avea 30 de ani și se inrolase imediat dupa invazia rusa din 2022, scrie site-ul ucrainean de știri Fapte.„Razboiul…


Ce parere ai despre aceasta stire?