Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia are succes în a-și promova narațiunile în mass-media occidentală: Observațiile experților

Publicat:
Rusia are succes în a-și promova narațiunile în mass-media occidentală: Observațiile experților

Rusia reușește sa-și promoveze in continuare narațiunile in mass-media occidentala, schimband subiectele și distorsionand percepția asupra razboiului sau agresiv pentru a da vina pe Ucraina insași, spun experții occidentali, noteaza .

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski spune ca pregatește un plan pentru „o pace justa” cu Rusia. „Nu vrem sa prelungim acest razboi”

17:00, 28.06.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat vineri ca lucreaza la un nou plan pentru a pune capat razboiului in Ucraina, in timp ce tara continua in acelasi timp sa se intareasca pe plan militar pentru a putea forta Rusia sa accepte o „pace justa”, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

Caz controversat in Rusia

10:30, 07.06.2024 - Doi minori si un tanar adult au fost condamnati de un tribunal din Rusia la pedepse grele de privare de libertate pentru un act de sabotaj al liniilor de cale ferata, menit sa ajute Ucraina prin prejudicierea capacitatilor de aparare si a securitatii economice ruse, informeaza joi Dpa, preluata de Agerpres…

Ucraina a lovit cu drone o stație radar de avertizare nucleara din Rusia. Avertismentele experților

11:05, 27.05.2024 - Kievul a lovit stația radar Armavir din regiunea de granița Krasnodar pe 23 mai, avariiind instalația care ofera aparare aeriana convenționala, dar care face parte și din sistemul de avertizare nucleara al Moscovei.

Viktor Orban susține ca șansele ca Rusia „sa vina dintr-o data și sa inghita intreaga lume occidentala” sunt „extrem de mici”

11:35, 24.05.2024 - Premierul ungar Viktor Orban a declarat vineri ca temerile conform carora Rusia ar organiza un atac asupra oricarui membru NATO sunt nefondate, adaugand ca razboiul din Ucraina, care se afla acum in al treilea an, arata limitele capacitaților Rusiei.

Chinezii vad in Putin „un barbat frumos”

17:55, 16.05.2024 - Un lider ”carismatic”, cu care trebuie sa discuti, ”fie ca iti place sau nu” – joi, pe strazile din Beijing, chinezii au exprimat o parere in general pozitiva despre Vladimir Putin, in prezent in vizita de stat in China. Daca in Occident, stapanul de la Kremlin are o imagine impartita, in special dupa…

Rusia – Ucraina, ziua 781. Rusia susține ca “Formula de pace” va avea succes daca Occidentul oprește livrarile de arme pentru Ucraina

09:35, 05.05.2024 - “Formula de pace” va avea succes daca Occidentul oprește livrarile de arme pentru Ucraina, susține purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova. “Formula de pace” este titulatura pentru planul de realizare a pacii in Ucraina, plan care a fost elaborat, inca de acum cateva luni,…

Josep Borrell avertizeaza ca Rusia e o amenințare existențiala pentru Europa: „Daca va avea succes, Putin nu se va opri in Ucraina”

16:30, 04.05.2024 - Inaltul reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe, Josep Borrell, a apreciat vineri ca Rusia reprezinta o „amenintare existentiala” pentru Europa, deoarece, daca va avea succes, presedintele rus, Vladimir Putin, nu se va opri in Ucraina, informeaza EFE, citata de Agerpres.

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?