Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rusia a pierdut contactul cu sateliţii săi şi cu ISS pentru câteva ore

Publicat:

"Cablul rupt ieri (miercuri, n.r.) a fost reparat. Legatura a fost restabilita, sistemul functioneaza normal", a declarat un purtator de cuvant al Roskomos, , citat de agentiile de presa ruse.

Kuznetsov a subliniat ca acest incident nu are consecinte pentru actiunea de deconectare de la ISS a capsulei Soyuz care trebuie sa soseasca pe Terra luni, avand la bord un echipaj format din americanca , rusul si japonezul .

"Aterizarea (capsulei, n.r.) cu echipajul de pe ISS va avea loc conform programului,…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Decizia luata de Rusia in legatura cu presa europeana

16:40, 25.06.2024 - Rusia a anunțat ca a blocat accesul pe teritoriul sau la 81 de mass-media europene, ca raspuns la decizia Uniunii Europene din luna mai de a interzice accesul a trei mass-media de stat ruse. Aceasta masura a fost luata in cadrul unor represalii. Decizia vine in contextul tensiunilor continue dintre…

NASA a amanat din nou desprinderea capsulei Starliner de Statia Spatiala Internationala (ISS) si revenirea pe Terra

14:05, 23.06.2024 - NASA a amanat din nou desprinderea capsulei Starliner de Statia Spatiala Internationala (ISS) si revenirea pe Terra a acestui vehicul dezvoltat de Boeing, cu primul sau echipaj de astronauti, pentru a acorda astfel mai mult timp echipelor care examineaza problemele tehnice intampinate dupa lansare,…

Vlogger acuzat ca e pro-rus: „Ce legatura are Ucraina cu faptul ca noi mergem cu Transsiberianul? Noua ne-a placut in Rusia, de ce m-aș risca sa vorbesc”

19:30, 22.06.2024 - Chiar daca au fost supuși unui interogatoriu la intrare, li s-au luat seriile de la telefoane, li s-au fotografiat cazarile, a fost notat canalul de YouTube, și le-a fost teama sa nu spuna ceva legat de razboiul din Ucraina, vloggerii Cristi și Ralu susțin ca, turistic, Rusia e ireproșabila.

Revenirea capsulei spatiale Starliner pe Terra, amanata pentru 26 iunie

20:30, 18.06.2024 - Desprinderea capsulei Starliner de Statia Spatiala Internationala (ISS) si revenirea pe Terra a acestui vehicul dezvoltat de grupul Boeing, alaturi de primul sau echipaj de astronauti, au fost amanate pentru data de 26 iunie, a anuntat marti un oficial de la NASA, informeaza Reuters, potrivit Agerpres.

Legatura istorica a CIA cu Bucureștiul și cum au capturat ideologii sovietici Romania. Petraeus: „A fost cu adevarat extrem”

12:40, 31.05.2024 - Unul dintre fondatorii CIA, Frank Wisner, a invațat o lecție dura de istorie chiar la București, in timpul celul de-Al Doilea Razboi Mondial. Ofițerul de intelligence a observat cum Romania era capturata de ideologii sovietici, felie cu felie. De altfel, aceasta metoda folosita de Stalin a primit numele…

Rusia, avertisment la adresa NATO in legatura cu sosirea avionelor F-16 in Ucraina

17:25, 08.05.2024 - Rusia a avertizat luni impotriva sosirii așteptate a avioanelor F-16 in Ucraina, spunand ca avioanele de razboi americane vor fi tratate ca o escaladare, avand in vedere potențialul lor de platforme cu arme nucleare, scrie businessinsider.com.

Poate Romania sa aiba propriul program pentru viitor?

10:26, 25.04.2024 - In jurul globului se afla peste 4500 de sateliți. Mai precis, la finalul anului 2021 erau 4550. Peste 70 de țari dețin sateliți de telecomunicații, iar Romania nu se afla printre ele. Lista lor poate fi parcursa aici: Printre națiunile care au proprii sateliți in jurul pamantului, in fruntea clasamentului…

Noua persoane, suspectate de legatura cu autorii atentatului de la Moscova, reținute in Tadjikistan

18:25, 29.03.2024 - Noua persoane, suspectate de legatura cu autorii atentatului de la Moscova, au fost reținute in Tadjikistan. Anterior, patru barbați, toți identificați ca fiind cetațeni ai Tadjikistanului, au fost arestați și acuzați in Rusia de comiterea atacului.


Ce parere ai despre aceasta stire?