Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rugby: Politehnica Unirea Iași și-a prezentat lotul la Palas Mall

Publicat:

Politehnica Unirea Iași și-a prezentat lotul pentru noul sezon al Diviziei Naționale de rugby, miercuri, in cadrul unui eveniment organizat la unul din marile centre comerciale din Iași.

Foto: (c) Adrian CUBA / AGERPRES FOTO

Având un nume nou, Politehnica Unirea Iași, a prezentat la formula în care va evolua în noul sezon, nu înainte de a impresiona vizitatorii centrului comercial cu un meci demonstrativ.

Astfel, în acest sezon din echipa Politehnica Unirea Iași vor face parte , Marius Lucian Bișoc, Marius…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Romania-Belgia, meciul crucial de la Koln se joaca astazi. La ce ora pot fi urmariți tricolorii

10:15, 22.06.2024 - Meciul Romania-Belgia va avea loc sambata, de la ora 22.00, la Koln, in cadrul celui de-al doilea meci din grupa E de la Campionatul European de fotbal. Partida va fi transmisa de Pro TV și va fi arbitrata de polonezul Szymon Marciniak, asistat de Tomasz Listkiewicz și Adam Kupsik. Rezerva va fi Donatas…

Mireasa, sezon 8. Daria, apariție in compania unui barbat, dupa desparțirea de Adrian. Cine este, de fapt

17:55, 17.06.2024 - Daria și Adrian au confirmat desparțirea dupa 7 luni de relație. Tanara a fost activa pe rețelele sociale și s-a filmat distrandu-se, la scurt timp de la separarea de tanarul pe care l-a cunoscut la Mireasa.  

Mireasa, sezon 8. Cum a aparut Adrian dupa ce Daria a confirmat desparțirea: „Nu se poate sa fie doar o poveste spusa”

18:10, 12.06.2024 - Adrian a publicat mai multe imagini dupa ce desparțirea dintre el și Daria a ajuns la urechile fanilor Mireasa. Tanarul a anunțat ca urmeaza dorește sa-și spuna și el partea sa de poveste.

Jucatorul lui Dinamo, oprit de Poliție la 4 dimineața » Reunirea echipei avea loc la 8:30

18:16, 10.06.2024 - Lotul lui Dinamo s-a reunit luni, 10 iunie, de la ora 8:30. Cu nici 5 ore mai devreme, Antonio Bordușanu (19 ani), extrema stanga a echipei bucureștene, era oprit de poliție. Dinamo a inceput pregatirea pentru noul sezon. Luni, jucatorii lui Zeljko Kopic s-au reunit la o clinica din Chiajna pentru a…

Superliga: Jucatorii Rapidului s-au reunit in vederea pregatirii pentru noul sezon

13:05, 10.06.2024 - Dupa o scurta vacanta, jucatorii Rapidului s-au reunit, luni, in vederea pregatirii noului sezon competitional. Lotul giulestean s-a prezentat, luni, la Baza Constructorul, noutatile fiind reprezentate de revenirile din imprumuturi.

Jucatorii Rapidului s-au reunit in vederea pregatirii pentru noul sezon

11:45, 10.06.2024 -  Dupa o scurta vacanta, jucatorii Rapidului s-au reunit, luni, in vederea pregatirii noului sezon competitional.Lotul giulestean s-a prezentat, luni, la Baza Constructorul, noutatile fiind reprezentate de revenirile din imprumuturi.

Rugby – Divizia Naționala. CSM Bucovina Suceava și-a adus aminte de gustul victoriei

15:05, 26.05.2024 - CSM Bucovina Suceava a obținut prima victorie in actuala ediție a Diviziei Naționale la rugby, dupa ce a caștigat sambata 25 mai, pe terenul Unirea, in fața formației Sportul Studențesc, cu scorul de 38-18 (14-6), intr-un meci contand pentru etapa a VII-a. Echipa antrenata de Marcel Crețuleac a reușit…

SCM USV Timișoara, victorie cu bonus ofensiv la debutul in noul sezon

09:35, 14.04.2024 - SCM USV Timișoara, victorie cu bonus ofensiv la debutul in noul sezon. SCM USV Timișoara a inceput Liga de Rugby cu o victorie pe teren propriu. Echipa banațeana a invins-o sambata in Ronaț pe una dintre contracandidatele la medalii, Steaua București, reușind...


Ce parere ai despre aceasta stire?