Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rudi Garcia a fost dat afară de la AS Roma

Publicat:

AS Roma l-a concediat pe , insa clubul nu va face anunțul oficial astazi, deoarece tehnicianul francez este prezent la ceremonia decernarii Balonului de Aur.

Roma are un parcurs modest in acest sezon in Serie A, fiind pe locul cinci. Echipa din capitala Italiei este calificata in fazele eliminatorii din .

Posibilul succesor al lui Garcia este un alt antrenor francez, . Un alt nume vehiculat este cel al lui .

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Uncrainenii cred ca suntem cei mai slabi din grupa și scriu despre fotbalul romanesc: „Haos! Latra unii la alții”

09:45, 17.06.2024 - Romania joaca primul meci la EURO 2024 luni dupa-amiaza contra Ucrainei, la Munchen, și presa de la Kiev considera reprezentativa noastra cea mai slaba din grupa. Intr-o ampla analiza realizata de portalul ua-football, cel mai important site ucrainean dedicat fotbalului, autorul, Leon Wurgaft scrie…

Giroud si-a incheiat cariera la AC Milan cu un gol in remiza cu Salernitana din ultima etapa din Serie A

12:05, 26.05.2024 - Atacantul francez Olivier Giroud a inscris un gol spectaculos la ultimul sau meci pentru echipa AC Milan, sambata, in remiza de pe propriul teren cu Salernitana, 3-3, din etapa a 38-a si ultima a campionatului de fotbal al Italiei, informeaza AFP.

Serie A: Bolgna vs Juventus - Duel pentru podium

08:20, 20.05.2024 - Bologna - Juventus, meci contand pentru etapa a 37-a din campionatul Italiei, este programat, luni, 20 mai, de la ora 21:45, pe Stadio Renato Dell’Arra, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

Se pregatește o decizie epocala. FIFA este tentata sa aprobe modificarea, fanii se revolta!

18:11, 15.05.2024 - Serie A ar putea sa-și desfașoare unele meciuri in afara Italiei! FIFA are intenția de a aproba solicitarea, in condițiile in care numarul cluburilor cu proprietari straini e in continua creștere. Forul mondial va constitui o comise de 10-15 membri, reprezentand parțile interesate, care va analiza aplicarea…

Antrenorul lui Inter a confirmat primul transfer pe care l-a facut campioana Italiei

10:45, 05.05.2024 - Inter a caștigat la pas titlul in acest sezon de Serie A, iar formația antrenata de Simone Inzaghi iși face deja planurile pentru sezonul urmator. Antrenorul campioanei Italiei a confirmat care este primul transfer al echipei.

Serie A: Juventus vs Milan - Derby de Champions League la Torino

12:10, 27.04.2024 - Juventus - Milan, meci contand pentru etapa a 34-a din campionatul Italiei, este programat, sambata, 27 aprilie, de la ora 19:00, pe Allianz Stadium din Torino, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 2 si Prima Sport 2.

Fotbaliștii de la Inter Milano au sarbatorit cu o manea cucerirea titlului in Italia. Au dansat la vestiar pe ritmurile „Made in Romania”. VIDEO

15:20, 23.04.2024 - Internazionale Milano s-a impus, luni seara, cu 2-1 in marele derby cu AC Milan și a devenit matematic campioana in Italia. Fericiți, jucatorii au dansat frenetic la vestiare melodia „Made in Romania” cantata de manelistul Ionuț Cercel, relateaza ProSport.Fotbaliștii pregatiți de Simone Inzaghi au sarbatorit…

Serie A: Lazio Roma a invins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Salernitana

02:56, 13.04.2024 - Formatia Lazio Roma a invins, vineri seara, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa Salernitana, intr-un meci din etapa a 32-a a campionatului Italiei, informeaza news.ro.Invingatorii au marcat prin Anderson ‘7, ’35, Vecino ’14 si Isaksen ’87.


Ce parere ai despre aceasta stire?