Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rotaru și-a pierdut funcția de director la Patrimoniu, din cauza scandalului „Pedichiura”

Publicat:

Directorul Direcției Publice de Patrimoniu, , a fost detașat, incepand de miercuri, 6 februarie, pe postul de director adjunct in cadrul Direcției de Protecție Sociala, in urma unei dispoziții a primarului . Decizia primarului vine dupa patru luni de la momentul in care o imagine cu Rotaru la biroul sau de la Patrimoniu, … și-a pierdut funcția de director la Patrimoniu, din cauza scandaluluiPedichiura” apare prima data in GorjDomino - cotidian local! .

Citeste articolul mai departe pe gorj-domino.ro…  

Sursa articol: gorj-domino.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ploua cu șefi prin Primaria Vaslui: consilierii locali au dat-o la pace cu funcția de administrator public al municipiului

23:55, 27.06.2024 - AUSTERITATE DE FAȚADA… Consilierii locali vasluieni au votat noua organigrama a aparatului de specialitate al Primarului municipiului Vaslui, in proiect fiind inclusa, din nou, funcția de administrator public al municipiului reședința de județ. Spunem “din nou” pentru ca primarul Vasile Paval a mai…

Un profesor de la USAMV Cluj acuza ca i se pun „bețe in roate” din cauza opțiunilor sale electorale la funcția de rector: „Pierd studenții”

16:35, 18.06.2024 - Un profesor de la USAMV Cluj susține ca conducerea i-ar sabota activitatea din cauza „opțiunilor electorale” pe care le-a avut la precedentele alegeri pentru funcția de rector. Intr-o postare publicata pe o rețea de socializare, Andrei Daniel Mihalca a detaliat o situație specifica in care i-ar fi fost…

Rezultatele alegerilor locale din județul Gorj. Cel mai vechi primar din Romania și-a pierdut funcția

11:20, 10.06.2024 - Marcel Romanescu (PSD)a reușit sa caștige un nou mandat de primar al municipiului Targu Jiu, cu aproximativ 35%, iar Cosmin Popescu (PSD) a fost votat in funcția de președinte al Consiliului Județean Gorj, cu aproximativ 45%.

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia și Cristian, tensiuni in cuplu din cauza scandalului cu Andrada. Ce i-a spus concurentul iubitei sale: „Am fost mai drastic”

00:10, 18.05.2024 - Antonia și Cristian s-au certat din cauza tensiunii competiției. Cei doi au avut mai multe discuții in contradictoriu, mai ales dupa ce Andrada a facut cateva acuzațiile grave la adresa concurentei.

PSD Bistrița cere demisia consilierului Raul Ciprian Neamți: "Este inacceptabil ca un consilier al primarului sa profite de funcția sa"

13:46, 27.04.2024 - In urma dezvaluirilor recente din presa privind achizițiile imobiliare suspecte ale consilierului primarului Ioan Turc, Raul Ciprian Neamți, PSD Bistrița condamna vehement practicile corupte care s-au infiltrat in administrația locala.

Horia Constantinescu a dat oficial ANPC-ul pe politica! Ce este urmatorul pas

21:16, 15.04.2024 - Horia Constantinescu anunta, luni, ca a semnat decizia de demisie din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.Decizia vine in contextul inscrierii sale in cursa pentru functia de primar al municipiului Constanta.„Astazi am incheiat un episod important pentru intreaga…

Ana Maria Pacuraru: Ce se afla, de fapt, in spatele scandalului de la Spitalul Pantelimon, din Capitala

13:15, 12.04.2024 - Cu siguranța nu este un spital exemplar, cum multe nu sunt, daca vorbim fie de stat, fie de privat. Gradul de complexitate a cazurilor de la spitalul de urgențe și tipul de pacienți care se adreseaza ca termen general (politraume, pacienți terminali, evenimente ischemice acute, AVC, stop cardiac), este…

Inca un prefect demisioneaza - Va candida din partea PSD impotriva primarului PNL din Piatra Neamț

11:05, 10.04.2024 - Adrian-Vasile Nita a demisionat din functia de prefect al judetului Neamt si va candida din partea PSD pentru functia de primar al municipiului Piatra-Neamt, impotriva primarului in funcție, Andrei Carabelea (PNL).


Ce parere ai despre aceasta stire?