Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Romică Ţociu, prins la amantă. Actorul face ture între casa nevestei şi «cuibuşorul de nebunii» al unei brunete focoase

Publicat:

21 de ani de casnicie cu Nicoleta, doi copii, 20 de ani de umor alaturi de si mai bine de 6 ani de amor secret cu o bruneta inalta si subtire. Acestea sunt cifrele lui , pe care fotoreporterii Click! l-au surprins recent, la ceas de seara, acasa la amanta.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea! Sezon 10, 29 mai 2024. Romica Țociu și Cornel Palade, surpriza uriașa de la nea Marin

22:40, 29.05.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade au avut parte de o surpriza uriașa la Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea!. Liviu Varciu și nea Marin au complotat și i-au dus pe cei doi actori in locul unde au debutat, in urma cu 33 de ani. S-a lasat cu lacrimi de fericire pentru toți. Peste cine au dat pe scena!

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea! a fost lider de piața aseara! Iuliana Luciu: ,,I-am amenințat ca sunt foarte rea!”

12:25, 29.05.2024 - Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea!  a continuat și aseara cu noi provocari pentru Romica Țociu, Cornel Palade, Shondy și Iuliana Luciu, care, alaturi de Nea Marin, au facut o treaba pe cinste.

Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea! Sezon 10, 27 mai 2024. Romica Țociu, dat „disparut” la repetiții. Unde l-a gasit Nea Marin

22:56, 27.05.2024 - Cornel Palade l-a ”pierdut” pe Romica Țociu la Poftiți pe la noi: Poftiți in Dobrogea! Sezon 10, ediția 4 din 27 mai 2024. Unde l-a gasit Nea Marin și cum a reacționat cand l-a vazut ce facea.

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Cheloo: „Momentul lor ne-a intors in timp, cand sarbatoream 1 Mai pe vremea lui Ceaușescu!”

17:20, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu! Ce moment au

Romica Țociu și Cornel Palade sarbatoresc 1 Mai Muncitoresc pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1

10:50, 25.04.2024 - Romica Țociu și Cornel Palade vor urca, duminica aceasta, pe scena show-ului de umor de la Antena 1, unde vor sarbatori un 1 Mai Muncitoresc tradițional, autentic, iar jurații se vor amuza copios la sceneta lor plina de savoare... la propriu!

Cine este celebra actrița care i-a fost amanta lui Florin Piersic timp de 9 ani. Era cu 17 ani mai tanara decat marele actor

23:45, 15.04.2024 - De-a lungul anilor, Florin Piersic a fast casatorit de trei ori, prima oara cu Tatiana Iekel, apoi cu Anna Szeles, iar, in final, cu Anna Torok. Cu toate acestea, faimosul actor a mai avut și alte relații, pe parcurs.Intre 1974 și 1983, dupa ce Florin Piersic se desparțise de Tatiana, el a inceput o…

Reacția Anamariei Prodan dupa ce Laurențiu Reghecampf i-a deschis mai multe procese: „Sunt satula! Am obosit sa ne rugam de el sa le inchida”

11:15, 04.04.2024 - Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu au divorțat inca, deși s-au desparțit din anul 2021. Procesul de divorț continua, la fel și celelalte procese pe care antrenorul de fotbal i le-a deschis impresarei, printre altele el iși dorește și ca fiul lor, Laurențiu jr., sa nu mai apara in filme sau la…

Barlogul din centrul Bucureștiului deținut de miliardarul Daniel Dineș. cuibușorul de nebunii, pazit de soldați din Legiunea Straina!

19:15, 02.04.2024 - Cel mai bogat om din Romania și-a achiziționat o vila de lux in Dorobanți, pe care a platit o suma exorbitanta! Deși nu locuiește in țara, Daniel Dineș poposește la conac ori de cate ori vine sa iși viziteze amanta. VEZI AICI CAT A COSTAT ȘI CUMARATA PROPRIETATEA IMPRESIONANTA A OMULUI DE AFACERI!


Ce parere ai despre aceasta stire?